PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Toplantı Merkezimiz

Sehnaz
29-04-2010, 11:06
Yeni bir yerimiz var artık.
Yahya Kaptan'a yakın bir yerde, Yenişehir'de bir yer bulduk.Artık sığamadığımız merkezimizde buluşmaya ve orayı da kullanmaya devam edeceğiz.Bunun yanında yeni mekanımızda toplantılarımızı yapacağımız ve sohbet edebileceğimiz büyük bir dernek merkezimiz olacak.Yakında adresi buradan duyuracağız.Hayırlı olsun hepimize.

MaNiaC_oF_BiKe
29-04-2010, 11:37
Hayırlı uğurlu olsun. Çok sevindim

Sehnaz
29-04-2010, 11:54
Teşekkürler Önder'cim ;)

Halil Atalay
29-04-2010, 14:23
hayırlı olsun şehnaz abla yine yapdın yapacağını

sibel.
29-04-2010, 15:25
Yeni bir yerimiz var artık.
Yahya Kaptan'a yakın bir yerde, Yenişehir'de bir yer bulduk.Artık sığamadığımız merkezimizde buluşmaya ve orayı da kullanmaya devam edeceğiz.Bunun yanında yeni mekanımızda toplantılarımızı yapacağımız ve sohbet edebileceğimiz büyük bir dernek merkezimiz olacak.Yakında adresi buradan duyuracağız.Hayırlı olsun hepimize.

Hayırlı olsun yeni dernek merkeziniz...
Adresi bilelim tabi... Bir gün yolumuz düşer, ziyarete gelebiliriz... :-)

.
.

Sehnaz
29-04-2010, 16:10
hayırlı olsun şehnaz abla yine yapdın yapacağını

Valla ben bir şey yapmadım..harika bir ekibimiz var..Serdar hocam var, o benim yükümü hafifletiyor sağolsun..O ayarladı bu yerimizi..
Sponsorlar buluyoruz yollarda tur yaparken ..Bir bomba daha var sürpriz...Daha sonra..:cool:

Sehnaz
29-04-2010, 16:11
Hayırlı olsun yeni dernek merkeziniz...
Adresi bilelim tabi... Bir gün yolumuz düşer, ziyarete gelebiliriz... :-)

.
.

Seve seve İzmit'te ağırlamak isteriz Sibel Hanım..;)

mr-bike
29-04-2010, 17:30
Jet gibisiniz Şehnaz hanım tebrikler.

Sanırım sizin orda ona buna küsüp giden yok galiba, herkes iş üretiyor :)

burak.ulsever
29-04-2010, 17:53
hayırlı olsun !

ustaoglu
29-04-2010, 20:48
Süper bir haber ya... Sıkış tepiş zor oluyodu artık rahatız yani çok iyi ya :) Yeni yer neresi çok merak ettim. Diğer bir süprizi ise az çok tahmin ediyorum. Belki murcielago olabilir :D

ULTIMATE93
29-04-2010, 20:50
shiMal surcealago :D

cedrick41
29-04-2010, 22:43
shiMal surcealago :D

muhahaha:)

Sehnaz
29-04-2010, 23:30
Süper bir haber ya... Sıkış tepiş zor oluyodu artık rahatız yani çok iyi ya :) Yeni yer neresi çok merak ettim. Diğer bir süprizi ise az çok tahmin ediyorum. Belki murcielago olabilir :D

Hayır Bahadır o değil.Ama sizin bildiğiniz Halil'in bilmediği bir başka haber..:rolleyes: Serdar hoca ile yarın onu da halledeceğiz..Anlamışsınızdır artık:D

Sehnaz
29-04-2010, 23:41
Jet gibisiniz Şehnaz hanım tebrikler.

Sanırım sizin orda ona buna küsüp giden yok galiba, herkes iş üretiyor :)

Öyleyiz galiba :rolleyes:
Ama biz kimin öğrencileriyiz. Sayenizde doğru insanlarla ve doğru iletişimler kurmayı öğrendiğimiz hocamız siz oluınca bu gelişmeler kendiliğinden oluyor.

Küsüp gidenler burada da olacaktır mutlaka.Ama çıkar gözetmeksizin, kendi kişisel kaprisleri ve istekleri olmadan bir şeyler yapmaya çalışanlar oldukça etrafımızda, iş üretmeye hep birlikte devam edeceğiz.

adem41
30-04-2010, 00:54
Şehnaz hanım bu habere çok sevindim.. tebrikler..

ustaoglu
30-04-2010, 01:54
Hayır Bahadır o değil.Ama sizin bildiğiniz Halil'in bilmediği bir başka haber..:rolleyes: Serdar hoca ile yarın onu da halledeceğiz..Anlamışsınızdır artık:D

Diğer siyah mat murci mi yoksa :D

adem41
01-05-2010, 13:00
yeni dernek merkezimiz hepimize hayırlı olsun.. şimdi hep beraber el ele verip derneğimize ve bize yakışır bir hale getirmeliyiz.

uguler
03-05-2010, 01:27
Kesinlikle İzmit'te günlerimiz Bisiklet ile dolu olarak geçiyor. Kimse kimseyle uğraşmıyor. Aksine amacımız bisiklete binmek ama bunun yanı sıra çok güzel dostluklar kurduk. Her gün sayımız artıyor. Biraraya gelince de o kadar eğleniyoruz ki vaktin nasıl geçtiğini anlamıyoruz. Fotoğraflardan da belli oluyordur. Umarım diğer İllerdeki dernek temsilcilikleri de bizim gibi olurlar. Bizleri kaynastırmayı basaran Şehnaz Hanım'a teşekkürler... Ayrıca bize verdiği destekden dolayı Murat Bey'e de teşekkürler.