Orijinalini görmek için tıklayınız : Benim elimden gelen bu ...
MaNiaC_oF_BiKe
19-04-2010, 00:23
Orman müthiş hızla yanarken küçük bir serçe , yolundaki gölden pençeleri arasında su alıp ormanın üzerine bırakıyor ve tekrar göle uçuyormuş. Ormanın yanışını çaresizlikle izleyen hayvanlardan biri gülümseyerek bağırmış : " Ne o serçe , ormanı birkaç damla suyla mı söndüreceksin ? " Serçe cevap vermiş : " Benim elimden gelen bu ! "
Bence küçücük katkılar bile çok şeye değer...Önemli olan gösterilen çaba..
Teşekkürler bu ders niteliğinde paylaşıma..
Halil Atalay
20-04-2010, 10:40
çok güzel...
bir damla su bir şey ifade etmez ama milyonlarca damla ???
MaNiaC_oF_BiKe
21-04-2010, 09:59
Çok güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum. En azından paylaştığım yazılarla verebileceğim mesajları yerine ulaştırabiliyorsam bir nebze de olsa düşünce dünyanızda ufkunuzu genişletebiliyorsam ne mutlu bana .
Keşke herkes senin kadar, en azından KUŞ KADAR katkıda bulunabilse bisikletin gelişimi için....
MaNiaC_oF_BiKe
21-04-2010, 16:42
Hocam bu söz benim için çok değerliydi. Teşekkür ederim. Ben yaptığım ve yaptıklarımı bile yeterli görmüyorum. İnşallah vakit , zaman ve maddi imkanlar bana gereken fırsatı sunduğunda hem organize çalışmalarda hemde sportif çalışmalarda çok daha güzel ve büyük hedeflerim var . İnşallah hepsini gerçekleştirme gayem var. Allah izin verirse hep beraber bunları gerçekleştirmek için elimden geleni yapacağım. Tekrar çok teşekkür ediyorum yorumunuz için.
Sevgilerimle
Banada yıllardır şu söz söylenir zaman zaman " Bisikleti senmi kurtaracaksın "
cevaben bende "ben değil, bir araya getireceğim bisiklet sevenler kurtaracak" derim hep
MaNiaC_oF_BiKe
21-04-2010, 20:42
Banada yıllardır şu söz söylenir zaman zaman " Bisikleti senmi kurtaracaksın "
cevaben bende "ben değil, bir araya getireceğim bisiklet sevenler kurtaracak" derim hep
Sizin gibi bir rehber bize bu kadar alt yapı , destek , imkan sağladıkça bunun imkansız olması düşünülemez bile. İnşallah hep beraber gerçekleştireceğiz bunu.
İnsanlar bir yere kadar eleştirir , bir dönem noktası vardır o noktayı aşınca sizi yargılamamaya eleştirmemeye başlarlar , hatta gün gelir derler ki ben senin başaracağına inanıyordum. Tarih tekerrür eder bu eleştirenler sizinle sıkı ahbap olabilmek için fırsat kollarlar.
İnşallah güzel günler bizleri bekliyor hocam.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.