Orijinalini görmek için tıklayınız : PANEL "Bisiklet ulaşım ve toplumsal dayanışma aracıdır."
Büyükçekmece Bisiklet Kulübü tarafından düzenlenen panelde "Bisiklet: Bir Ulaşım, Gezi ve Toplumsal Dayanışma Aracı" başlığı altında bisikletin bireysel ve toplumsal faydalarının yanısıra ülkemizde ve dünyada 'bisikletli yaşam' konuları ele alınacak.
Panelistler:
Murat Suyabatmaz, Bisikletliler Derneği Başkanı
Aydan Çelik, Bisiklet Yazarı
Tarih : 13 Nisan 2010 Salı, Saat 14.00
Yer : Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi, Suna Pekuysal Salonu
Halil Atalay
12-04-2010, 17:43
murat abi bizim oraya geliysun haberimiz yok inşallah yarın aksilik çıkmaz ise bende geleceğim
Bir Ulaşım, Gezi ve Toplumsal Dayanışma Aracı
Bu vurgu çok anlamlı..Hepsini hep konuşuruz.
Ama Toplumsal dayanışma aracı olduğunu dernek çatısı altında öğrendim,...
Burada, özellikle Başkanım sizden bunu ilk günden beri görüp öğrendik ki, bir bisikletli geçtiğinde nasıl krallar gibi ağırlanır..Ve pek çok dayanışma örneğini sizden öğrendik.
Dayanışmayı kendi turlarımızda da gördük..Bence en önemlisi bu vurgu sayın başkanım..
Başarılı bir panel diliyorum.
Teşekkürler Şehnaz hanım mesajları keşke herkes sizin gibi algılasa yıllardır yaptıklarımızda hep bir başka gerekçe arayanlar hala neden bu kadar ısrarla mücadele ettiğimizi göremediler anlayamadılar, bundan sonrada görebileceklerini sanmıyorum.
Biz bisikleti bir ulaşım aracı, bir toplumsal dayanışma aracı haline getirebilmek için çalışmaya devam etmeliyiz.
Tabii bunu anlayabilenler için.
Panele katılan arkadaşların izlenimlerini merak ediyorum...
Halil Atalay
14-04-2010, 17:34
PANEL "Bisiklet ulaşım ve toplumsal dayanışma aracıdır
panel çok güzel geçti özellikle Murat bey anlatımı ve görsel harika idi bir konuyuda atlamayalım Aydan Çelik imzalı Sedona Yol İstanbul Bisikleti de çok harika idi özellikle üzerine istanbul'u sempolize eden figürlerin bulunması harika olmuş Aydan Çelik'e bir kez daha teşekkürler böylesi güzel bir bisiklet'i bizlere yarattığı için
Halil Atalay
21-04-2010, 22:44
Konuşmacılar; Aydan Çelik ve Bisikletliler Derneği Başkanı Murat Suyabatmaz
http://lh6.ggpht.com/_sqERY7-2Ud0/S87hX8r0rTI/AAAAAAAAAH0/_FSkP5ba-3g/s912/DSC_1271.jpg
MaNiaC_oF_BiKe
21-04-2010, 23:59
Tabii bunu anlayabilenler için.
Hocam bizler ne söylersek söyleyelim , söylediklerimiz karşımızdakinin anlayabileceği kadardır. Sizlerin de dediği gibi bizler elimizden geleni yapmaya devam edelim.
Hayırlısı herşey.
Halil abi yakaladığın foto çok güzel olmuş. gerçekten bisiklette güzelmiş. ellerine sağlık
Emre POLAT
23-04-2010, 14:26
Çok güzel bir sunum olduğuna eminim. Bu tür seminerlerin artması dileği ile emeği geçen arkadaşları kutlarım.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.