PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : salcano ng 101 - corratec motion - sedona 761 hangisi?

polo34
30-07-2008, 11:14
aşağıdaki üç bisikletten birini almayı düşünüyorum, sizce hangisini alayım? yokuş çıkarken sorun olmaması lazım, boy 1.70m, kilo 80 kg, her üç bisiklette full deore, salcano da mekanik disk fren var, diğer markalarda eşdeğer özellikleri bulamadım, sizce bunlardan birini mi alayım yoksa alternatifiniz var mı? bütçe 1000 ytl civarı, son olarak istanbuldayım, nereden alayım ?

salcano ng 101

corratec motion

sedona 761

mr-bike
30-07-2008, 11:18
SEDONA 761 tavsiye ederiz.
Derneğimizi destekleyen mağazalardan herhangi birinden alabilirsiniz böylece Sorun çıkarsa bizde alacağınız bisikletin arkasında oluruz.

polo34
30-07-2008, 11:35
sorun çıkarsa arkasında durma düşünceniz çok iyi, derneği destekleyen firmaların bir listesi nerede acaba?

firmaların uyguladıkları indirimler varsa onları da öğrenmek isterdim

aslı bisiklet
metin bisiklet
yeşil bisiklet

yukarıdaki üç firmanın ismine sitede rastladım

ayrıca bilgilenmek amacıyla soruyorum, neden sedona?

trek 4500 de önerildi bana ama ondaki komponentler son model değil galiba, illa bütçe böyleyken full deore sistem mi seçilmeli, toplam ağırlıklar çok benzer galiba hepsinin ...

mr-bike
30-07-2008, 13:14
yakında derneğimizi destekleyen kuruluşlardan üyelerimize özel indirim kampanyları başlayacak.

Trek' de olabilir model ve seçenek çok fazla sizin ihtiyacınız, kullanım amaç ve sıklığınız, bütçeniz seçenekleri azaltacaktır.

kaçkar, velespit bizi destekleyen diğer mağazalardır

polo34
30-07-2008, 13:19
kampanyayı bekleyeyim o zaman :)

polo34
01-08-2008, 19:00
sedonayı aldım, arkası xt, ön lx ayarında özel seriymiş, internette sadece deore diyordu, kadro 1.5 kg, 900 ytl fiyata aldım :)

mr-bike
01-08-2008, 20:28
hayırlı olsun, demekki şanslıymışsın, güle :) güle :) kullan

polo34
01-08-2008, 22:08
sağolun şimdi sizin gezilere gönül rahatlığıyla gelebilirim :) eski bisiklet 22 kg downhill'di, geçen epey zorlanmıştım, bununla uçacağıma inanıyorum :)

mr-bike
01-08-2008, 22:47
aman uçmaya falan kalkma iniş için uygun pist yok çevrede çakılırsın falan aman haa

polo34
06-09-2008, 02:46
evet en sonunda bu gece ilk uçuşumu gerçekleştirdim, gayrettepe sarıyer sahilden gitmeye niyetlendim, kalender ordu evine kadar yoldan gidiyordum, keyifliydi, hızda yapıyordum, nedense şeytan dürttü, gece 12 civarı, kaldırım çok geniş ve boş sahilde, oraya geçtim, geçmez olaydım, aynı sürati orada da devam ettirdim, 30 civarıydı, aniden kaldırım bitti ve uçtum, iki kaldırım arası yükselti bırakmışlar, eğimli bir şekilde inmiyor, mesafede epey yüksekti, ön tekerin üzerine düşerek takla attım orada, dizim kırıldı sandım, allahtan sadece sol dizimde adele ağrısı var, orada motorlu gençler geldiler, bizde burada zamanında düşüyorduk ama öğrendik burayı dediler, memleket manzaraları bu olsa gerek ....

sibel.
06-09-2008, 03:00
Geçmiş olsun .... :(
Bir musibet, bin nasihattan iyidir diyeceğim , ;) ...Ucuz atlatmışsınız...
İlk defa gittiğiniz , çukurunu -tümseğini bilmediğiniz yolda hem gece gidiyorsunuz hem de hız yapıyorsunuz.. :mrgreen:

Yeni bisikletiniz hayırlı olsun :) Kazasız ....keyifli sürüşler diliyorum.. :D

polo34
06-09-2008, 21:59
sol bacağımı dizden bükerken zorlanıyorum şu an, ağrıyor, yandan çarklı olarak yürüyorum:)
umarım kısa sürede iyileşirim, bisiklete binmeyi çok istiyorum ...

iyi dilekleriniz için teşekkürler, bir daha süratliysem yoldan ayrılmayacağım ...

ümit_levent
08-09-2008, 20:01
çok büyük geçmişolsun diklkatliolmak lazım bilmedigimiz yolardan giderken her an dura bilicekmişiz gibihazır olmalıyız.... allahtan daha kötü birşey olmamış inşallah enkısazamanda iyileşip aramıza katılırsın.....

ekselans
09-09-2008, 00:01
Üzüldüm arkadaşım yaa çok geçmiş olsun. :(

polo34
12-09-2008, 22:26
sağolun teşekkürler, yürüyüşüm düzeldi, dizimi geri kırabiliyorum, diz kapağımın altında adele sertleşmesi gibi birşey var, kasılıyor zorlayınca, o da geçer inşallah, yoldan gece çıkmamak lazımmış :) çıkılacaksa da çok yavaş gitmek gerekiyor sahilde bence ...ben gece kuşuyum genelde:) anca vakit buluyorum ...