PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : merhaba

asker
07-04-2010, 19:46
Merhaba Arkadaşlar, daha önceki bir tarihte kayıt olmama rağmen yeni merhaba diyebildiğim için üzgünüm.

Bisikletle ilkokul yıllarında tanıştım. Ama babam rahmetli ortaokulun ilk yılını ikmale kalmadan geçersen sana bir bisiklet alacağım dediği halde, almadığından veya bilmiyorum artık belki de mali durumu elvermediği için alamadığından Babama kızıp ikinci sınıfta hiç ders çalışmadan sınıfta kalacak ve hayatının bir yılını feda edecek kadar bisikleti seven biriyim.

Yıllarca ülkemizin değişik yörelerinde hizmet etmiş emekli bir askerim.

Emekli olduktan sonra açtığım işyerimde ikinci el otomobil ve motosiklet alım satımı ile uğraşmaya başladım. Sporu ve hareketi seven biri olarak, bu çok hareketsiz ve sıkıcı ortamdan kurtulabilmek için kendime yeni bir bisiklet ararken; Antalya bisikletliler derneğinden Hakan, Tuncay ve Ertan Bey lerle tanıştım. Katıldığım İlk hafta sonu gezisinde diğer üyelerde de aynı sıcaklığı görünce işte benim aradığım dedim ve işte şimdi buradayım herkese merhaba..

Sehnaz
07-04-2010, 23:50
Sıcak bir merhabaya, bizden de en sıcak merhaba...

Aramıza hoş geldiniz.Her geçen gün büyük bir aile oluyor olduğumuzu görmek hepimizi mutlu ediyor.

Halil Atalay
08-04-2010, 09:34
hoşgeldiniz komutanım

centaius
08-04-2010, 13:15
merhaba hoşgeldiniz

asker
08-04-2010, 18:58
Sıcak bir merhabaya, bizden de en sıcak merhaba...

Aramıza hoş geldiniz.Her geçen gün büyük bir aile oluyor olduğumuzu görmek hepimizi mutlu ediyor.

Böyle sıcak karşılanacağımı tahmin etmiştim. çok teşekkür ederim.

asker
08-04-2010, 18:59
hoşgeldiniz komutanım

Hoş bulduk. Teşekkür ederim.

asker
08-04-2010, 19:01
merhaba hoşgeldiniz

Merhaba, hoş bulduk.
Teşekkür ederim.

hamtunay
10-04-2010, 15:16
meraba hoş geldiniz, grupta asker sayısı 4 kişi oldu sanırım, tekrar hoş geldiniz ( antalya şubesi )

Emre POLAT
13-04-2010, 13:27
Bir asker çocuğu olarak diyebilirimki, kesinlikle doğru bir tercih yaptınız. Örneğin emekli olduğumda ne yapıcağım diye bir derdim yok, bisiklet ile görebileceğim her yere gideceğim :)