PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 14-15-16 Mayıs Kamp ve Bisiklet Gezisi - Kocaeli

Sehnaz
31-03-2010, 14:13
İzmit ve çevresini bizimle birlikte keşfetmeye hazır mısınız?
Bisikletliler Derneği Kocaeli Temsilciliği ve Dernek Merkezimizin ortaklaşa organizasyonu olarak planlanan Sapanca Gölü kıyısına yakın mesafede Acısu Park Doğal Yaşam Vadisi alanında yapılacak kamp için üyelerimizden hiç bir ücret alınmayacaktır.Detaylar daha sonra açıklanacak.Bekleyin !

http://i914.photobucket.com/albums/ac345/sehnazca/galeri05.jpg

http://i914.photobucket.com/albums/ac345/sehnazca/galeri222.jpg

Halil Atalay
31-03-2010, 17:11
şehnaz abla tarihler doğru mu? pazar - pazartesi - salı ????

Sehnaz
31-03-2010, 17:41
Teşekkürler düzeltme için...Yanlış yazmışım ..

Eftalceki
31-03-2010, 17:42
Yanlış değil ki.
14-15-16 Mayıs
Cuma, Cumartesi, Pazar

Sehnaz
31-03-2010, 17:44
Yanlış değil ki.
14-15-16 Mayıs
Cuma, Cumartesi, Pazar
Şimdi düzettim Eftal Bey ;)

Sehnaz
01-04-2010, 11:01
şehnaz abla tarihler doğru mu? pazar - pazartesi - salı ????

16-17-18 Temmuz yine burada sürprizler var onunla karıştı :D

hakanozhan
02-04-2010, 00:29
2 gündür yazacam yazamıyorum, Kısmet Eskişehireymiş. 1.5 saattir Eskişehirdeyim :)
Çadırda kamp imkanı olacak mı? Küçüklüğümden beri doğada çadırda kamp yapma hayalim vardı. Bu hayali gerçekleştirmek için İstanbulda olmayacağından çevre illere bakmaktı. Ve bunun için en uygun araç BİSİKLETdi. Benim bisiklet maceramın başlamasına neden oldu.

Peki bu tura katılmak isteyenler günde kaç km sürüş yapmış olması gerekir. Şimdiden antremanlara başlamak istiyorum. Günde 20-50-100-? km Anteman şart yoksa size yük olurum. Bu tempoyla :( Bakalım kafamda birşeyler var. Kırdığım zincirin her geçen gün daha büyük bir zincir olduğunu hissediyorum. Gelecek günler neler getirecek görecez bakalım :)

Sehnaz
02-04-2010, 02:11
Hakan ben de çadırlı kamp hep hayal ederdim.;) Hiç çadırla kamp yapmadım.Macera ve heyecan dolu gelir bana hep ama hiç böyle bir fırsat olmamıştı.
Açık söylemek gerekirse eskiden çadırda uyumak ürkütürdü beni.Bu yüzden hiç aklımın ucundan geçirmedim.En büyük korkum böceklerle uyumaktı belkide..:D
Şimdi bu fobimi yenmiş biri olarak, hep istediğim ama gerçekleştiremediğim kamp fikri beni de çok fazla heyecanlandırıyor.

Benim bazı hayallerim dernek üyesi olduğumdan beri gerçekleşiyor.Mesela Ankara'ya gitmek..uzun turlar yapmak..vs.
(daha daha uzun turlar yapmak Türkiye turu mesela.. Dilerim bir gün olur :eek:.. :D)
Kısaca hepimizin bisiklete dair hayalleri dernekle birlikte gerçekleşiyor.İyi ki buradayız demeden geçemeyeceğim.

Doğanın içinde olmak ve kamp müthiş bir macera bana göre..
En fazla 20-30 Km. Fazla rampa yok...Zorlayacak gibi olmayacak anlayacağın turlar.Detayları duyuracağız.

Emre POLAT
03-04-2010, 18:57
Çadır ve bisiklet. İkisi de doğadan tat almanın en güzel araçları. Hele ikisinin birleştiği bir gezinin tadına doyum olmaz. Çok zevk alacağınızı şimdiden söyleyebilirim. Keşke vaktim olsa da size katılabilsem. İyi eğlenceler şimdiden.

Sehnaz
03-04-2010, 19:10
Tüm bisikletlileri bu kampta biraraya getirme düşüncesindeyiz.Yurdun dört bir yanından...

zeki811954
03-04-2010, 22:51
bu etkinliğe düzceden katılma niyetimiz var günün gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz

Sehnaz
07-04-2010, 13:46
Düzce'lileri de ağırlamaktan mutlu olacağız.3 günlük kamp boyu sizin için en güzel rotaları belirlemeye çalışıyoruz.Hazırlıklar devam ediyor.En iyi şekilde ağırlanacağınızdan şüpheniz olmasın.;)

Halil Atalay
07-04-2010, 13:53
şehnaz abla buna bir afiş yapmadınızmı??????

Sehnaz
07-04-2010, 15:30
Her şey netleşsin afiş yaparız ...Şu an çalışmalara başladık.Katılım 200 kişi falan olursa ulusal basını da ayağa kaldırırız..:o

hakanozhan
16-04-2010, 16:53
Son 1 ay kaldı. ayrıntıları bekliyorum. Gerçi tarihler hem 3 haftada 1 Eskişehir'e gitme hemde diş randevusu aynı zamana geliyor. Bir şekilde diğerlerini atlatmam lazım :) . Diş kolay da, Eskişehir'e ya 2 haftada 1 gidecem. Yada 1 ay gitmeyecem :confused: Tabi birde asıl unuttuğum iş durumu var. Hadi şehirdışına montaja gidiyoruz dedim mi, beni birkaç hafta, hatta ay unutun :(

2 hafta sonrasında ise Bursa var. Ona da katılmak isterim ama tek engelim 3 günde 250km :confused: olması. Ömrümde toplam 250km sürmüş müyümdür acaba :D :?:

MaNiaC_oF_BiKe
16-04-2010, 21:27
En son Murat beyle bir kaç gün önce yapmış olduğumuz telefon görüşmesinde bu konuyu konuşmuştuk. Çok güzel bir etkinlik olacağına inanıyorum. Eğerki telefon da doğru anlayabildiysem seni de aramızda görmek isteriz hem bize yardımcı olursun demişti Murat bey. Bende katılmayı düşünüyorum. Bakalım hayırlısı. Yine kusursuz ve harika bir etkinlik olacağına inanıyorum. Görüşmek dileğiyle.

Sehnaz
17-04-2010, 13:55
Kusursuz olması için elimizden geleni yapacağız.Yavaş yavaş şekillenmeye başladı..

Halil Atalay
19-04-2010, 17:41
evet şehnaz abla hazırlıklardan bahset biraz ne aşamadasınız

Sehnaz
19-04-2010, 17:47
Çalışıyoruz işte.. ;)
Sponsorlarla görüşmeler...Alanın hazırlıkları sürüyor...Her şey netleşince açıklama yapacağız..

gökhan ülsel
27-04-2010, 23:35
herhangi bir aksilik vs.. olmazsa bende turunuza katılacağım iyi çalışmalar.

xbilinmeyenli
28-04-2010, 16:23
Yazın gelmiş olmasına o kadar cok seviniyorum ki... Bisiklet turları yeniden başlıyor ya kendimi hemen bir tanesinde buluveriyorum... İnsallah bunada katılacagım. Ama bundan sonra birde 100 yıllık macera bisiklet turu var. onada katılmak istiyorum... :) Hepsine katılmak istiyorum. Umarım bi aksilik olmazda sizlerle birlikte olabilirim... Şimdiden çok heyecanlandım...Bunda olmasa bile bir başka turda görüşmek dileğiyle...

Renegade
09-05-2010, 19:45
merhaba,

artık 5 gün felan kaldı .. önceki günlerde "sponsorlar ile görüşmeler devam ediyor, açıklama yapacağız" yazmışsınız .. son durum hakkında bilgi alabilir miyim ? çok az zaman kaldı ..

Sehnaz
09-05-2010, 23:17
merhaba,

artık 5 gün felan kaldı .. önceki günlerde "sponsorlar ile görüşmeler devam ediyor, açıklama yapacağız" yazmışsınız .. son durum hakkında bilgi alabilir miyim ? çok az zaman kaldı ..

Kamp alanındaki eksiklikler yetişmediği için, duş-wc ilavesi gibi..
Ana sponsorumuzun kamp alnını yeterli hale getiremediği için ileri bir tarihe ertelenmiştir.Açıklama yapılacaktır.

Renegade
14-05-2010, 08:01
Kamp alanındaki eksiklikler yetişmediği için, duş-wc ilavesi gibi..
Ana sponsorumuzun kamp alnını yeterli hale getiremediği için ileri bir tarihe ertelenmiştir.Açıklama yapılacaktır.

Çok teşekkürler Şehnaz Hanım ..

Bol pedallı günler ..