PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarabya'dan merhaba...

papazefendi
28-03-2010, 14:53
Herkese merhaba, ben Tarabya'dan Tarık, foruma önceden üye olmuştum, ancak ha babam çalışmakla cezalandırılmış "mesai kabilesinden" olmamdan mütevelli daha yeni tanışma maili atabildim.
27 yaşındayım, çizgiroman-karikatür dergileri vs. okumayı seven, paraya sıkıştıkça iddaa oynayıp daha çok para kaybeden, spor salonuna yazılıp gitmeyen, göbeğini içine çeken ortalama Türk insanıyım. ,
İngilizce biliyorum diye tahmin ediyorum (yıllardır sadece dinlemekle kaldığımdan olası muhabbetlerde yancı kalabilirim hissi içindeyim)
Bizim firma ispanyol diye hırs yaptım ispanyolca öğreniyorum, onu da konuşacak sadece bir kişi var şirkette. (Ölü yatırım :D)
Sigortacıyım, sektörden olmayıp da ilk kez duyanların SSK ile karıştırdığı MAPFRE Genel Sigorta'da çalışıyorum. Futbol maçı izleyenler, bizim firmayı oyuncu değişikliklerinden tanır -Tam o sırada bizim reklam giriyor- :)
İlk bisikletim, dayım olacak sivri zekalı (!) belediye otobüsün altında kalmaktan şans eseri kurtulunca komşumuzun kömürlüğünde benimle beraber yaşlandı. Yıllar sonra mapustan çıktığında artık diz kapağıma geliyordu. (Yıl 2000 mi desem?)
2008'de (biraz da elimiz para görünce) Unkapanı Haşim İşcan'dan aldım bisikletimi ve ilk gün ikamet adresim Tarabya'ya kadar sürdüm. Kıçıma yayılan platonik ağrılarsa (!) sadece ertesi gün sandalye gibi sert zeminlere oturduğum anlarda umrumdaydı...

Çok uzun yazdım herhal, umarım sıkmamışımdır.

Bu civarda (Avrupa yakası sahil hattı) bisiklet süren, yolu buralardan geçen olursa görüşelim, düldülleri beraber sürelim isterim.

Ha bir de hoşbulduk inşallah ;)

Halil Atalay
28-03-2010, 18:11
ozaman tekrar hoşgeldiniz

papazefendi
29-03-2010, 11:34
çok sağol.

Sehnaz
29-03-2010, 11:55
Hoşgeldiniz aramıza Tarık ;)

papazefendi
25-04-2010, 23:18
Hoşbulduk Şehnaz :) Boyumu geçen mesailere daldım. Nerdeyse 1 ay olmuş ayıp bana :)