Orijinalini görmek için tıklayınız : 6 Haziran Bisiklet Bayramını Tüm Bisiklet Gruplarıyla Birlikte Kutlama Dileğiyle
ercan o&o
25 Mart 2010, 15:30:35
Arkadaşlar bu yazımı Bisikletliler Derneği Başkan Yardımcısı sıfatımla değil, bisikletsever Ercan olarak kaleme alıyorum.
Bildiğiniz gibi 6 Haziran 2010, başta Avrupa olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde Bisiklet Bayramı olarak kutlanır. Bu bayramda tüm bisikletliler ortak bir etkinlik düzenlerler.
Ben de bir bisikletsever olarak bu etkinliği hep beraber kutlamamız gerektiğini düşünüyorum. Belgrad Bisiklet Şenliğinde olduğu gibi değişik bisiklet gruplarının hep birlikte hareket etmesini ve üyelerinin kaynaşmasını arzu ediyorum.
Şu ana kadar sadece Velostik bisiklet grubu bir çağrıda bulundu. Muğla ve İzmir Bisiklet Dernekleri destek ve Edosk, Pedal Sesi ve Bisiklet Forum'dan Kudret Kurtcebe gibi birçok değerli arkadaş onay verdi. Başka teklifler de çok yakında ortaya çıkacaktır. Düşüncem tüm grupların üyelerinin, sen bizdensin, sen değilsin düşüncesi taşımadan ortak paydamız olan bisiklet şemsiyesi altında tek bir güç olarak hareket etmesidir. Eğer Bisiklet Bayramımızda bile ortak hareket edecek toleransı ve sevgiyi birbirimize gösteremezsek, aynı yolda gitmemiz ileride daha da zorlaşacaktır.
Ben bisikleti seven herkesin, aynı duyguyu paylaşan herkesle birlikte rahatça gezilere çıkacağı, insanların düşüncelerine sansür uygulanmayan ve daha şeffaf hareket edilen günlerin özlemini çekiyorum ve bugünleri görmek için elimden geleni yapacağım.
Bisikletsever Ercan
Sibel Vancı
25 Mart 2010, 17:56:41
''Bildiğiniz gibi 6 Haziran 2010, başta Avrupa olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde Bisiklet Bayramı olarak kutlanır. Bu bayramda tüm bisikletliler ortak bir etkinlik düzenlerler.
Ben de bir bisikletsever olarak bu etkinliği hep beraber kutlamamız gerektiğini düşünüyorum. Belgrad Bisiklet Şenliğinde olduğu gibi değişik bisiklet gruplarının hep birlikte hareket etmesini ve üyelerinin kaynaşmasını arzu ediyorum.
Eğer Bisiklet Bayramımızda bile ortak hareket edecek toleransı ve sevgiyi birbirimize gösteremezsek, aynı yolda gitmemiz ileride daha da zorlaşacaktır.
Ben bisikleti seven herkesin, aynı duyguyu paylaşan herkesle birlikte rahatça gezilere çıkacağı, insanların düşüncelerine sansür uygulanmayan ve daha şeffaf hareket edilen günlerin özlemini çekiyorum ve bugünleri görmek için elimden geleni yapacağım.''
Bisikletsever Ercan[/QUOTE]
Ercan Tuzcular arkadaşımın duygu ve düşüncelerine aynen katılıyorum...
Bisikleti seven herkes aynı duygularla,aynı yola Bisikletle çıkabilmelidirler...
Sevgi ve saygılarımla...
Sibel Vancı
ercan o&o
25 Mart 2010, 18:30:48
Değerli Sibel Hanım aynı rotadaki duygu ve düşüncelerinizi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
Her şeyin bisiklet için olduğunu bir kez daha düşünerek bu yoldaki herkese kucak açmamız dileğiyle...
Satırlarımı Edosk yöneticisi Ergun Gözet Bey'in Demirperde Bisiklet Yolu İzlenimlerim ile ilgili açtığım konuda yazdığı anlamlı cümle ile bitiriyorum:
"Bisiklet ortak paydamız, gerisi teferruat."
Ercan Tuzcular
atasoyca
25 Mart 2010, 20:56:14
Ercan Bey, sizlere katılmamak mümkün değil, inanıyorumki ileriki dönemlerde tüm bisiket severler '' bisiket '' çatısı altında toplanacaklardır.
sevgi ve selamlar,
bisilet sever cemal,
ercan o&o
25 Mart 2010, 21:03:15
Cemal Bey, düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
Daha özgür ve daha şeffaf bir rotada tüm bisikletlilerle yolumuzun birleşmesi dileğiyle.
Bisikletsever Ercan
Halil Atalay
25 Mart 2010, 22:55:18
"Bisiklet ortak paydamız, gerisi teferruat."
Ercan Tuzcular
buraya imzamı atarım
ercan o&o
26 Mart 2010, 00:33:38
Sevgili Halil Kardeşim,
bizi birleştiren, hareket özgürlüğü sağlayan bisikletlerimizin fiziksel uzaklıkları yakınlaştırdığı gibi, ruhsal uzaklıkları da yakınlaştırması, her konuda netliğe ulaşmamız dileğiyle.
Bisikletsever Ercan
semih59
28 Mart 2010, 16:06:40
Arkadaşlar bu yazımı Bisikletliler Derneği Başkan Yardımcısı sıfatımla değil, bisikletsever Ercan olarak kaleme alıyorum.
Bildiğiniz gibi 6 Haziran 2010, başta Avrupa olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde Bisiklet Bayramı olarak kutlanır. Bu bayramda tüm bisikletliler ortak bir etkinlik düzenlerler.
Şu ana kadar sadece Velostik bisiklet grubu bir çağrıda bulundu. Muğla ve İzmir Bisiklet Dernekleri destek ve Edosk, Pedal Sesi ve Bisiklet Forum'dan Kudret Kurtcebe gibi birçok değerli arkadaş onay verdi. Başka teklifler de çok yakında ortaya çıkacaktır. Düşüncem tüm grupların üyelerinin, sen bizdensin, sen değilsin düşüncesi taşımadan ortak paydamız olan bisiklet şemsiyesi altında tek bir güç olarak hareket etmesidir. Eğer Bisiklet Bayramımızda bile ortak hareket edecek toleransı ve sevgiyi birbirimize gösteremezsek, aynı yolda gitmemiz ileride daha da zorlaşacaktır.
Ben bisikleti seven herkesin, aynı duyguyu paylaşan herkesle birlikte rahatça gezilere çıkacağı, insanların düşüncelerine sansür uygulanmayan ve daha şeffaf hareket edilen günlerin özlemini çekiyorum ve bugünleri görmek için elimden geleni yapacağım.
Bisikletsever Ercan
Ercan bey Çok önemli bir konuyu gündeme getirmiş görüşlerine bisikletsever olarak katılıyorum. Semih SAYGIN
ercan o&o
28 Mart 2010, 17:17:15
Semih bey,
Sen şu gruptansın, ben bu gruptanım, ben senin sayfana yazmam, sen benim sayfama yazamazsın, ben senin gezine katılmam, sen benim gezime katılamazsın düşüncelerine karşı geliştirdiğim ve tüm bisiklet camiasında birliktelik tohumları atmak istediğim bu çabama gösterdiğiniz katkıdan dolayı çok teşekkür ederim.
Bisikletsever Ercan
Emre POLAT
3 Nisan 2010, 17:41:35
Ercan Bey'e katılmamak elde değil.
Ortak hareket ederek, bisiklet için varılacak hedeflere daha hızlı ulaşılabileceğine inanıyorum. Bu sebeple Aydın Bisiklet Topluluğu olarak derneğinize katıldık. Her grup iyi niyetli olarak hareket eder ama saçma çekişmeler ve gereksiz işler ile uğraşmaktan boş yere vakit kaybeder. Önemli olan, sen öne çıktın, ben öne çıkmalıydım meselesi değildir. Önemli olan sağlıklı ve bilinçli nesillerin yetişmesi için senin veya benim ne yaptığımdır. Gerisi gerçekten teferruat.
Sehnaz
3 Nisan 2010, 18:07:44
Bir de doğru yerde ve doğru insanların olduğu bir oluşumun içinde yer alarak gerçekleşebilir pek çok şey.Kavgasız...Seviyeyi bozmadan...
''aDm07''
12 Nisan 2010, 11:34:21
Pardon!!!
şimdi 06,06,2010 damı bisiklet turu bide herkez katıla biliyormu bilgilendirirseniz sevinirim son bir şey daha 06,06,2010 daha yakın bir zamanda da varmı bisiklet turu teşekkürler.
Halil Atalay
13 Nisan 2010, 23:02:04
bisiklet derneği yönetim kurulu bu konuda gerekli çalışmaları yapıyor yakın zaman da bir açıklama yapacakdır.
Sehnaz
14 Nisan 2010, 02:14:16
Pardon!!!
şimdi 06,06,2010 damı bisiklet turu bide herkez katıla biliyormu bilgilendirirseniz sevinirim son bir şey daha 06,06,2010 daha yakın bir zamanda da varmı bisiklet turu teşekkürler.
Antalya temsilciliğimizin etkinliklerini takip ederseniz yakın zamanda tur mutlaka vardır.
Eftalceki
14 Nisan 2010, 11:46:28
6 Haziran 2010, Bisiklet Bayramı kutlamaları için ortak bir çağrı yaparak ülkemiz geneli bisiklet severlerin katılımı ile ses getirecek bir tur için şimdiden planlama yapılmalı diye düşünüyorum.
Biz Bursa-Mustafakemalpaşa ilçesinde sen-ben ya da şu-bu demeden her hafta buluşup pedal basıyoruz.
Cicikıs
17 Nisan 2010, 14:43:49
Sen şu gruptansın, ben bu gruptanım, ben senin sayfana yazmam, sen benim sayfama yazamazsın, ben senin gezine katılmam, sen benim gezime katılamazsın düşüncelerine karşı geliştirdiğim ve tüm bisiklet camiasında birliktelik tohumları atmak istediğim bu çabama gösterdiğiniz katkıdan dolayı çok teşekkür ederim.
Bisikletsever Ercan
Ayrımcı düşüncelerin bisiklet camiasına da sızmış olması ne acı. Samimiyetinize yürekten inanıyor ve özlemini çektiğiniz o günlerin gelmesini bende çok arzu ediyorum. Yalnız değilsiniz arkadaşım...
Sehnaz
17 Nisan 2010, 18:00:23
Bu polemik ve dedikodulardan sıkıldım...:confused:
Bana yakışmayan davranışların içine çekilmek gibi bir durumla karşı karşıyayım,
hayatım boyu içinde yer almadığım asla da alamayacağım konuşma tarzları geçiyor bir takım yerlerde.Ben bunlara alet olmayacağım.
Bırakın kendi halimizde, iyi niyetlerle yaptıklarımızla başbaşa bizi...
Yazıyı kaldırdım.İsteyene yollayabilirim.
Çıkar çatışmalarına ortak olmak istemiyorum.
.
ercan o&o
19 Nisan 2010, 19:04:15
Ayrımcı düşüncelerin bisiklet camiasına da sızmış olması ne acı. Samimiyetinize yürekten inanıyor ve özlemini çektiğiniz o günlerin gelmesini bende çok arzu ediyorum. Yalnız değilsiniz arkadaşım...
Değerli Cicikıs
Yalnız olmadığımı, beni telefonla, eposta ile arayarak destek verdiklerini söyleyen bisiklet dünyasının duayenleri ve ileri gelenleri yanında, sizden de duymak beni çok mutlu etti.
Acı olan başka bir durum da, yalnızca kendilerinin durduğu yerin doğru ve yalnızca kendilerinin doğru insanlar olduğunu sananlar ve herkesin at gözlüklerini takıp onlarla birlikte hareket etmesini dileyenlerin olması...
Bizlerin "kendini adamış bisikleti geliştirmek için hayatını feda edenlere" değil, fanatik olmayan, akılcı düşünen, kendini her şeyden üstün görmeyen, fedailik yapmayan insanlara ihtiyacımız var.
Son olarak;
Nereye Gittiğini Bilen Kişiye Yol Vermek İçin Dünya Bir Yana Çekilir (D.STARR)
Selamlar, sevgiler, bisikletle kalın
Ercan
Not: Bu önemli konunun örtbas edilmek için bir süre önce "Fotoğraflar ve Videolar" bölümünün altına atılmasına seyirci kalmayıp, tekrar "Üyelere Duyurular" bölümüne alan kişiye de teşekkürlerimi sunarım.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.