PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 28 Mart pazar Avrupa Sürüdürülebilir Enerji turu

mr-bike
23-03-2010, 21:44
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/afis_01-mmm.jpg

28 Mart 2010 Pazar günü Sezonun ilk etkinliği ile bisiklet turlarımız başlıyor.

28 Mart 2010 Pazar 10:00 Avrupa Sürdürülebilir Enerji Haftası Bisiklet turu
" SÜRDÜRÜLEBİLİR ENERJİ İÇİMİZDE " içimizdeki enerjiyi gösterelim.

İstanbul 10:00 Sirkeci - Bakırköy - Florya - Bakırköy - Sirkeci
Florya da verilecek molada Mangal partisi ve ikramlarımız olacak.
İkram sponsorumuz METİN BİSİKLET' e teşekkür ederiz.

Kask takmak zorunludur.
18 yaşından küçükler velileri ile katılabilir.
Yanınızda bir miktar para ve kimlik bulundurunuz.
Rezervasyon yaptırmanız halinde Dernek Merkezimizde kiralık kask ve bisiklet bulabilirsiniz.
Mataranız dolu olsun.
Yağmurluğunuzda yanınızda olsun.
Lütfen Bisikletinize bakım yaptırıp geliniz.

Diğer iller için lütfen forum bölümümüzdeki il veya ilçe sayfasına gidiniz;

Ankara 10:00
Antalya 10:00
Antakya 10:00
Bolu 10:00
Bursa 10:00
Bafra 10:00
Çorum 10:00
Dalyan 10:00
Düzce 10:00
Gemlik 10:00
Fethiye 10:00 Şehitler Anıtı şehir turu
Karaman 10:00
Kocaeli 10:00 NCity - Plaj yolu - NCity- Naila Cafe - NCity
Ordu 10:00
Mustafakemalpaşa 10:00 Öğretmenevi-Bursa Cd-Cumhuriyet Cd-Belediye Nikah Salonu.
Samsun 10:00
Silivri 10:00
Yalova 10:00

hakanozhan
23-03-2010, 22:25
Yeni sezon hepimize hayırlı olsun.

Ben dün bunun rüyasını görmüştüm. Portaldan bu konudan haberim vardı. Fakat portalda anadolu yakası olarak görünüyordu :? Neyse rüyamda da hiç şaşırmayacağınız gibi bir işim çıkıyor. :) Olsun biraz hızlı sürer yetişirim diyorum. İnatçılığımı bu konuda sürdürmeye devam ediyorum... Fakat malum benim işler uzuyor. :D Bu sefer biraz giderim dönüşün son kısmına yetişirim diyorum. Ve haritalardan nasıl giderim diye araştırıyorum. Tur uzunmuş ve sanki başka şehirdeymişim. Çünkü o güzergahta 1-2 yol var biri köy yolu biri duble yol gibi... Sonra gece olmuş ve dediğim gibi en son noktada duruyorum ve karşılaşıyoruz. Böyle bir rüya işte.
İnşaallah böyle birşey olmazda ilk baştan yetişirim.
Anadolu yakasından gelenler en uygun Harem Sirkeci mi yoksa başka bir yer mi? Orada birleşip beraber geçmek isterim. Tabi benim bisiklet Eskişehir'de. Haftaya Eskişehirden ya bisikletimi ya bilgisayarımı getirmeyi düşünüyorum. bakalım hayırlısı. Bu hafta Kiralayacaz artık. Min 2 kişi geliyorum. Tabi bir aksilik çıkmazsa :) Ben bunu yazarken diğer benle gelecek olan kuzenim hakan abi 2 hafta oldu. Bu hafta sonu gidiyormuyuz dedi. Bende evet ama karşıda dedim. Olsun dedi. Hadi bakalım. Hayırlısı....

Sehnaz
24-03-2010, 00:32
Florya da verilecek molada Mangal partisi ve ikramlarımız olacak.
:o

Biz henüz ikram desteği bulamadık ama çalışıyoruz bu konuda..
Güzergah çok güzel ..Güzel ve bol katılımlı ve keyifle geçmesini diliyorum.

Halil Atalay
24-03-2010, 11:02
pazar günü şölen var

sibel.
24-03-2010, 11:05
Hayırlısı ile pedallar dönmeye başlıyor..........:-)

Meteor'a göre hava durumu :
28 Mart Pazar …..sıcaklık 16 derece parçalı bulutlu rüzgar (km/saat) 17

Hakan kardeşim
Kadıköyden Eminönü'ne vapur var.. Oradan Sirkeci zaten 2 dakika bile sürmez..

Pazar en uygun Vapur saati:
Kadıköy......... Eminönü :
Kalkış ............Varış
09:20..............09:40

Harem' den geçmeyi düşünürsen:
Harem-Arabalı Vapur- Sirkeci : Pazar : Kalkış : 09:30 Varış: 09:50

Sağlıcakla kalınız.........................

..

yesilerik
24-03-2010, 11:06
Başkanım ilk turumuz hayırlı uğurlu olsun.Hakan arkadasım ben de anadolu yakasından gelmeyı planlıyorum.Kucukyalıdayım,haremden sırkecı sanırım en pratık gecıs yolu olacak,haberlesırsek pazar sabahı bulusup bırlıkte gecebılırız.Bu arada anadolu yakasından gelmek ısteyen tum arkadaslarımızı beklerız tabıkı:)
Selamlar...

mr-bike
24-03-2010, 11:27
Başkanım ilk turumuz hayırlı uğurlu olsun.Hakan arkadasım ben de anadolu yakasından gelmeyı planlıyorum.Kucukyalıdayım,haremden sırkecı sanırım en pratık gecıs yolu olacak,haberlesırsek pazar sabahı bulusup bırlıkte gecebılırız.Bu arada anadolu yakasından gelmek ısteyen tum arkadaslarımızı beklerız tabıkı:)
Selamlar...

Teşekkürler,
Sibel hanımın önerdiği kadıköy vapuru size daha yakın ve daha hızlı,
Dostlarınızla bekleriz.

precipice
24-03-2010, 12:51
Teşekkürler,
Sibel hanımın önerdiği kadıköy vapuru size daha yakın ve daha hızlı,
Dostlarınızla bekleriz.

Bisikleti olmayan bisiklet severlere imkan sağlanabilecek mi?

sibel.
24-03-2010, 13:33
Bisikleti olmayan bisiklet severlere imkan sağlanabilecek mi?

Bisiklet kiralayabilirsiniz....:-)
Murat bey ile irtibata geçerseniz, bu konuda size yardımcı olacaktır....

..

ercan o&o
24-03-2010, 17:24
Selamlar...

Bostancı veya Kadıköy'den İDO Deniz Otobüsüne binerseniz 20 dakika sonra Bakırköy'deki buluşma noktasına gelebilirsiniz. Gişeden bisiklet için 2 TL'lik makbuz alıyorsunuz, sorunsuz geliyorsunuz. Karşıdan gelenleri düşünerek bu rotayı zaten bu nedenle Yönetim Kuruluna önerdim.

Bisiklet kiralamak isteyenlere buluşma noktasının karşısındaki gıda sponsorumuz Metin Bisiklet yardımcı olabilir. http://metinbisiklet.org/

Selamlar, sevgiler, bisikletle kalın
Ercan

sibel.
24-03-2010, 19:45
İDO sayfalarından alıntıdır..:

Kalkış Yeri : Bostancı...Kadıköy...Yenikapı...Bakırköy ........... Kalkış Saati : 9.00

Jeton………….6… Tl ..........Akbil Tam……4… Tl
Not:
İç hatlarda Bisiklet Taşıma Ücreti........ 3 TL'dir

Bu yolu tercih edecek olan
bisikletli arkadaşlarımız ; (akbil kullanırsa : 7..Tl…...........Jeton kullanırsa : 9 ..Tl )
bisikletsiz arkadaşlarımız;(akbil kullanırsa : 4 Tl ...........jeton kullanırsa : 6 Tl ) ödeyeceklerdir..
Bir de bu yolun dönüşü var.......( Yani X 2 )

Kadıköy – Eminönü vapurunu ise sadece ; 1.50 TL.....

Tercih sizin................:-)

Not:
Bisiklet kiralayacak arkadaşlarımız için sponsorumuz Metin Bisiklet’in , turun başladığı yer olan Sirkeci’ye bisiklet getirme olasılığı yok mudur acaba….......?

İDo ile bisikletsiz Bakırköy'e gitmektense , grupla Sirkeci'den pedal basarak Bakırköy'e gitmek arkadaşlarımızın tercih sebebi olur diye düşünüyorum....

Sağlıcakla kalınız..............
.
.

sibel.
24-03-2010, 19:55
Güzel ve bol katılımlı ve keyifle geçmesini diliyorum.

Bu güzel temennilere ben de katılıyor ve aynısını sizler için diliyorum.....:-)
Esen kalın...........

.
.

mr-bike
24-03-2010, 20:04
dernek merkezimizde yani sirkeciye yakın olduğu için dernek merkezinden kiralık bisiklet alabilirler

hakanozhan
24-03-2010, 21:39
İDO sayfalarından alıntıdır..:

Kalkış Yeri : Bostancı...Kadıköy...Yenikapı...Bakırköy ........... Kalkış Saati : 9.00

Jeton………….6… Tl ..........Akbil Tam……4… Tl
Not:
İç hatlarda Bisiklet Taşıma Ücreti........ 3 TL'dir

Bu yolu tercih edecek olan
bisikletli arkadaşlarımız ; (akbil kullanırsa : 7..Tl…...........Jeton kullanırsa : 9 ..Tl )
bisikletsiz arkadaşlarımız;(akbil kullanırsa : 4 Tl ...........jeton kullanırsa : 6 Tl ) ödeyeceklerdir..
Bir de bu yolun dönüşü var.......( Yani X 2 )

Kadıköy – Eminönü vapurunu ise sadece ; 1.50 TL.....

Tercih sizin................:-)

Bu durumda Anadolu yakasından gelecekler için en uygunu bu :)

Pazar en uygun Vapur saati:
Kadıköy......... Eminönü :
Kalkış ............Varış
09:20..............09:40

Erken orda olmak gerekiyordu sanırsam. O yüzden saat 9:00 Anadolu yakasından gelenler için buluşma saati olur ?
Peki trenlere alıyorlardı değil mi? Yani geçen sene ben binmiştim. Son birkaç ay içerisinde de trende gördüm. Son durumu bilmiyorum. Çünkü şimdiden ben 2 kişiyim. 2 kuzenim de izin alabilirlerse onlar da var. Artık kaç kişi oluruz Allah bilir :) 1. sayfada anlattığım rüyam gerçekleşmesinde :)

kerem
24-03-2010, 22:08
uzun zamandan beri bisiklete binmiyorum. Bi hayli kondisyonsuzum ve tosun gibi oldum. Aslında gelmeyi çok isterim ama gelirsem dalga geçersiniz diye korkuyorum. Zayıfladığım zaman gezilere katılırım diye düşünüyorum...

mr-bike
24-03-2010, 22:31
gel gel kim olursan gel diyoruz.
Kerem de olsan, Tosun'da olsan gel

Sehnaz
24-03-2010, 23:28
Kerem tosun olmamak ve bundan kurtulmak için gel :D

sibel.
25-03-2010, 02:53
Bu durumda Anadolu yakasından gelecekler için en uygunu bu :)
Erken orda olmak gerekiyordu sanırsam. O yüzden saat 9:00 Anadolu yakasından gelenler için buluşma saati olur ?
Peki trenlere alıyorlardı değil mi? Yani geçen sene ben binmiştim. Son birkaç ay içerisinde de trende gördüm. Son durumu bilmiyorum. Çünkü şimdiden ben 2 kişiyim. 2 kuzenim de izin alabilirlerse onlar da var. Artık kaç kişi oluruz Allah bilir :) 1. sayfada anlattığım rüyam gerçekleşmesinde :)

Hakan kardeş

Anladığım kadarıyle ya 2 kişi, ya 4 kişi olacaksınız...Seninle gelecek olan herkesin bisikleti var mı......?
Banliyö trenlerine bisiklet ile binecekseniz, 1 akbil de bisiklet için basmanız gerekiyor..
Vapurda bisiklete ücret alınmıyor...

Hafta içi trenlere ( çalışanların ve öğrencilerin yoğun olduğu saatler olan )
sabah saat ............... ( 7:30.....09:30 ) arası,
öğleden sonra ise saat: ( 16:30...20:30 ) arası bisiklet ile binmek yasak..

Ama ben bu yasaklı saatlerin hafta sonlarında uygulanmasına karşı çıktım..
Pazar günleri trenlerin kalabalık olmadığını belirterek, Pendik istasyon şefliği ile konuştum...Şimdi problem çıkarmıyorlar..
Ancak diğer istasyonlarda zorluk çıkarabilirler... Trene binemeyebilirsiniz , buluşma yerine geç kalabilirsiniz...
Bunları gözönüne alarak yola çıkma saatinizi belirlemenizde fayda var...

Aslında biraz daha erken yola çıkıp, pedal basarak kadıköye gitmek çok da zor değil...:-)

Pazar günü :saat 9:00 - 9:15 arası K.köy/E.önü iskelesi önünde toplanılabilir....
Kadıköy'den 09:20 de kalkan vapur 09:40 da Eminönünde oluyor...Vapurdan inip Sirkeciye gitmek için 5 dakika geçse..
Sirkeciden hareket saati 10:00....Yani 15 dakika önce orada olunacak zaten..
Karar sizin.... :-)

.
.

mr-bike
25-03-2010, 15:45
Hatırlatma:
Pazar günü saatler 1 saat ileri alınacaktır, Cumartesi akşamı yatmadan saatinizi
ayarlamayı unutmayın

kerem
25-03-2010, 18:40
pazar günü yağmur yağacakmış...

rezonans
25-03-2010, 22:38
Merhaba pazar günü umarım hava gezi için güzel olur. Bisiklet kiralama konusunda biraz daha açık bilgi verebilirmisiniz. Önceden rezervasyon mu gerekli. Bunun için bir irtibat telefonu varmıdır. Kiralama ücreti ne kadar. bu konuya biraz açıklık getirirsek, bisikleti ile sirkeciye gelme imkanı olmayıp tura kiralık bisiklet ile katılmak isteyenlere yardımcı olmuş oluruz.

Halil Atalay
25-03-2010, 23:48
kerem kötü haber verme

Halil Atalay
26-03-2010, 10:04
bugünden hazırlıklara başlatım sabah işe bisikletle 31 km 1,25 dakika da geldim çok güzel bir havada güzel oldu

mr-bike
26-03-2010, 10:18
Merhaba pazar günü umarım hava gezi için güzel olur. Bisiklet kiralama konusunda biraz daha açık bilgi verebilirmisiniz. Önceden rezervasyon mu gerekli. Bunun için bir irtibat telefonu varmıdır. Kiralama ücreti ne kadar. bu konuya biraz açıklık getirirsek, bisikleti ile sirkeciye gelme imkanı olmayıp tura kiralık bisiklet ile katılmak isteyenlere yardımcı olmuş oluruz.

0212-5185402 den Çetin bey' den detaylı bilgi alabilirsiniz.
veya Bakırköy' den bisiklet kiralamak isterseniz 0212-6602604 Metin bey' den bilgi alabilirsiniz.

Halil Atalay
28-03-2010, 00:28
sabah görüşmek üzere iyi geceler UNUTMADAN SAATLER BİR SAAT İLERİ

Halil Atalay
28-03-2010, 18:19
tek kelime ile harika bir tur oldu, büyük zevk aldım an ise arabalar trafikde beklerken bizler ortalarından geçmemiz oldu resimler yakında................

mr-bike
28-03-2010, 18:38
Sezon açılışında 80 kadar bisikletli bir araya geldik.
Sirkecide 20 kişi ile başlayan tur yolda bekleyenlerin katılımı, Bakırköy Metin bisikletden katılan grup , Floryada bekleyen grup birleşince 80 kişiyi bulduk.
Hava harika idi.
Sirkecide 2 polis motoru, bir polis aracı baştan sona bizlerle idi, ayrıca yol kavşakalrında 2' şer memur kavşakları kesmişti.Son bölümde polis motorları 3' e çıktı.
Kısacası Trafik tedbirleri mükemmeldi.
Mangal partisi ise süperdi. Metin bisiklet mangalları önceden yakmış ve biz gittiğimizde hemen servise başladılar. Sucuk, ekmek, gazoz birazda BMX akrobasi show derken zaman hızla geçti. Meteorolojinin saat 16:00 için sağna yağmur tahminini dikkate alarak mangal partisini kısa kestik ve dönüşe geçtik. devamı fotoğraflarla bu akşam.

ercan o&o
28-03-2010, 19:13
Oğlum Erkin'le birlikte bu etkinlikte çok eğlendik. Özellikle kavşaklardaki duygu bambaşkaydı...

Florya'da piknik teklifini yapan kendime;), her türlü güven önlemini alarak kendimizi VIP hissettiren Murat Başkana, doyurucu ikramlarıyla gönlümüzü fetheden Metin Bisiklete ve güler yüzleriyle güne katkıda bulunan tüm katılımcılara teşekkür ederim.

Ercan

hakanozhan
28-03-2010, 21:00
Hakikaten çok güzel bir turdu. 3 kuzen ilk defa beraber bir gün geçirdik. Çok keyifliydi... Bugüne kadar bisikletle yapmış oldukları kmyi hatta daha fazlasını bir günde yaptılar :)
Geleceğim deyip de gelememe zincirini sezonun ilk turunda kırmış oldum :) En son katıldığımda saatler geri alınıyordu. Şimdi ileri alındı. düşünün artık :) O günden beri bisiklete binmemişim. :( Beni son dakikaya kadar acaba yine ne sebep çıkacak diye korkutan rüyam da gerçekleşmedi.
Neyse başka ne denilebilinir ki? Emeği geçen herkese tek tek ayrı ayrı çok çok teşekkürler. 2 hafta sonra görüşmek üzere... Anlatmakla olmaz katılmak lazım :D
Söz fotoğraflarda...

mr-bike
28-03-2010, 21:05
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/10-03-28-enerji/DSCF9172.jpg
Sirkeci grup yavaş yavaş toplanıyor.

http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/10-03-28-enerji/DSCF9178.jpg
Bisikletlerimiz, İki polis motoru, bir polis aracı ve takip aracı ile yola çıktık, çıkışımızda yol trafiğe kesildi ve
mükemmel bir güvenlik çemberi içinde harekete geçildi.

http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/10-03-28-enerji/DSC_0073.jpg
İlk durak dernek merkezimiz

http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/10-03-28-enerji/DSC_0080.jpg

http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/10-03-28-enerji/DSCF9234.jpg
Grupda sohbet çok koyu, disiplin ise harikaydı.

http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/10-03-28-enerji/DSC_0099.jpg
Genç konuklarımızda bizlerle pedal çevirdi.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/10-03-28-enerji/DSCF9260.jpg
Bakırköy Metin bisiklette kısa mola ve bekleyenlerle buluşma

mr-bike
28-03-2010, 21:24
Bugün Türk bisiklet tarihinde bir ilk yaşandı dernek temsilciliğimizin bulunduğu 20 il ve ilçede aynı saatlerde 1000 bisikletli pedal çevirdi.

Avrupa sürdülebilir enerji haftası kapsamında derneğimizin düzenlediği "SÜRDÜRÜLEBİLİR ENERJİ İÇİMİZDE " sloganlı bisiklet turumuzda 20 il ve ilçede toplam 1000 bisikletli pedal çevirdi.

Tüm katılanları, organizasyonda emeği geçenleri kutlarım.

Sehnaz
28-03-2010, 22:03
İnanılmaz güzel bir duyguydu bunu bilmek bu gün.Tura başladığımız anlardan bitirene dek bunu hissettik..Yüzlerce bisikletli yollarda..Nasıl büyük bir güç hissettiriyor insana bu.Bayramlarda aynı anda tüm ülkede hissedilen duygulara benziyor.Diliyorum bir gün 1 milyon bisikletli olsun aynı gün ve saatte pedal çeviren...

mr-bike
28-03-2010, 22:15
1992 de ilk derneği kurduğumda bisikletin gelişimi için bir çok şey hayal etmiştim içinde buda vardı, hem hayallerin gerçeğe dönüşmesi harika bir duygu hemde artık hayallerimin binlerce ortağı var.

ümit_levent
28-03-2010, 22:30
Uzun zamandan sonra azda olsa bisiklete bindim yorulanları arabaya atıp onların bisikletlerine ben bindim :) güzel bir geziydi mangal harikaydı bisikletliler dernegine ve Metin bisiklete teşekürler... uzun aradan sonra sizlerle birlikte olmak guzeldi....
sevgi ve saygılarımla

Eftalceki
28-03-2010, 23:06
Çok güzel bir gündü. DÜşünenden katılana kadar tüm bisikletseverlere teşekkürler.

hakanozhan
28-03-2010, 23:18
Uzun zamandan sonra azda olsa bisiklete bindim yorulanları arabaya atıp onların bisikletlerine ben bindim :)
Teşekkür ederim. Evet benim için çok makbule geçti. Gidiş ve dönüşte de sadece bendim heralde :) 1 haftalık montaj yorgunluğu, 6 saat uyku, Cevizliden trenle ayakta h.paşa, sonra kadıköy üzerinden eminönü, daha sonra dernek merkezine biraz hızlı yürüme biraz koşma Yaklaşık 2:30 saat sürdü. :o Yani aslında biz baştan bitmiştik :) Gerçi bir kuzenim de benim gibi biterken, diğer kuzenim futbolcu olmanın avantajını yaşadı :) Plansız yola çıkmanın cezasını ayaklar çekti :)

Eve kendimizi attığımızda tüm yorgunluğumuzu unutup, ailelerimize ne kadar keyifli bir gün geçirdiğimizi anlattık. Onlarda fotoğrafları merak ediyorlar.
Emeği geçen herkese tek tek, ayrı ayrı teşekkür ederiz.

bikerdem
28-03-2010, 23:55
1992 de ilk derneği kurduğumda bisikletin gelişimi için bir çok şey hayal etmiştim içinde buda vardı, hem hayallerin gerçeğe dönüşmesi harika bir duygu hemde artık hayallerimin binlerce ortağı var.

Başkanım kurduğunuz dernek bu hafta sonu 74 bisikletli ile benzer bir amaçla Küresel Isınmaya Karşı Bisiklet Turunu gerçekleştirdik. Daha ince Tema ile bu isimde anlaşmıştık ve ismi değiştirmedik; bu yüzden turun ismi farklı olsada aynı hedef için pedallarımızı döndürdük.

mr-bike
29-03-2010, 00:28
Fatih bey kurucusu olduğum derneğiniz bugün sizin liderliğinizde aynı çizgide başarı ile ilerliyor. Ne mutlu bizlere, ancak burda önemli olan konu ileride bayrağı devredecekleriniz derneği ticari kuruluşlara satmamalı, kendi egoları için kullanmamalı, siyasete bulaştırmamalı, aksi takdirde dernek STK olmaktan çıkar ve firma oyuncağı veya siyasi oyuncak veya ego tatmin kurumu olarak topluma, ülkeye faydalı olamaz, buna ÇOK DİKKAT edin lütfen

codalton555
29-03-2010, 01:07
desenize gezinin en şansız insanı benim birkaç dakka gecikmeyle guruptan ayrı yolculuk ettim

bu gün kaskın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım keşke buraya fotosunu çekip koysaydık kask takmayan arkadaşlara ibret olsun diye

mr-bike
29-03-2010, 01:21
Cüneyt Kaskı bana ayırırmısın ? Örnek olarak kullanacağım.
Tekrar geçmiş olsun.

Ebru
29-03-2010, 15:14
Merhabalar,
Uzun süredir forumdan uzak kalmıştım fakat tekrar takip etmeye başlıyorum an itibariyle..
Pazar günü sizinle pedal çevirme şansım olmadı engel olan işlerim dolayısıyla,benim gibi sanıyorum ki işleri sebebiyle aranızda olamayan ama etkinliği yazarlığını yaptığı gazetenin köşesinde duyuran bir link sunuyorum sizlere..
Buyrunuz :)
http://www.taraf.com.tr/makale/10613.htm

mr-bike
29-03-2010, 15:43
Tekrar hoşgeldin.
Link içinde ayrıca teşekkürler.

Tuncay Özışık
29-03-2010, 17:57
Bu anlamlı ve iyi organize etkinliğe katılanlara ve düzenleyenlere teşekkürler. Büyük şehirlerin hali bir başka oluyor tabii.

"1000 pedal çeviren" bir tahmin mi? Bölgelerden gelen bilgilerden geliyorsa güzel bir rakam. Antalya eklenmediyse 19 daha ekleyebilirsiniz...

Halil Atalay
29-03-2010, 19:05
Merhaba arkadaşlar size Cuma günü ve Pazar günü yaptığımız etkinliği bahsetmek istiyorum. İlk olarak taksim de yürüyüşüne katılıyoruz burada çeşitli sivil toplu ve Üniversiteler katılmış bizlerde yerimizi aldık.

Pazar günü de bu anlamlı haftanın devamı olan sezonun ilk etkinliğinin olan ve çok anlamlı bir konu Avrupa Enerji Haftası nedeniyle Enerjimiz İçimizde Bisiklet Turu gerçekleştirdik.

sabah sirkeci de başlayan tur akşam sirkeci de bitti sahil yolu boyunca güvenlik önlemi üst düzeydi her kavşak da polis bizim geçişimiz için yolu kapatıyordu ve bu güzel uygulama neticesinde hiçbir aksaklık yaşamadan turumuzu tamamladık

benim en çok hoşuma giden kısım bir trafik kazası neticesinde oluşan trafik de polis eskortu eşliğinde yolun ve arabaların ortalarından gitmemizdi herkes bizi izlemeye başladı bazı yaya üst geçitlerinden alkış bile aldık :)

artık çok fazla uzatmadan resimlere geçiyorum arkanıza yaslanın ve izleyin

ilk resimler taksim de yapılan etkinlikden

http://img535.imageshack.us/img535/8500/dsc0028ui.jpg
TRT haber için Murat beyle röportaj yapdı

http://img262.imageshack.us/img262/4503/dsc0019i.jpg

http://img59.imageshack.us/img59/2257/dsc0015jk.jpg

http://img51.imageshack.us/img51/6996/dsc0030j.jpg

http://img89.imageshack.us/img89/2050/dsc0027b.jpg
İ.T.Ü hşbrid otosu

http://img687.imageshack.us/img687/6821/dsc0003em.jpg
bahar geldi bizlerde bisikletimizle düştük yolla yollara

http://img717.imageshack.us/img717/4987/dsc0069j.jpg
ilk buluşma noktamız olan sirkeci tren garı

http://img718.imageshack.us/img718/7484/dsc0071g.jpg
trafik polisleri ile son durumu konuşuyor başkan

http://img444.imageshack.us/img444/5301/dsc0073a.jpg
2ci buluşma noktası cankurtaran daki Dernek merkezi ve niko

http://img704.imageshack.us/img704/5189/dsc0072y.jpg

http://img704.imageshack.us/img704/1413/dsc0075my.jpg
bizlerin yol boyunca güvenliğini sağlayan polis arkadaşlara tekrar buradan teşekkürler

http://img682.imageshack.us/img682/3306/dsc0079qt.jpg
artık cankurtarandan ayrılıyoruz

http://img535.imageshack.us/img535/5418/dsc0081a.jpg

http://img682.imageshack.us/img682/1139/dsc0083v.jpg

http://img532.imageshack.us/img532/5829/dsc0087uf.jpg

http://img682.imageshack.us/img682/8471/dsc0088z.jpg

http://img62.imageshack.us/img62/6318/dsc0089d.jpg

http://img180.imageshack.us/img180/1641/dsc0104n.jpg
ercan bey ve semih bey grup liderliği yapdılar

http://img690.imageshack.us/img690/7826/dsc0103um.jpg

http://img535.imageshack.us/img535/50/dsc0102z.jpg
sibel abla her zaman gibi yerini altı etkinlikde

http://img682.imageshack.us/img682/9627/dsc0100s.jpg
bir de aramızda uzun tur yapan yapancı misafir vardı

http://img682.imageshack.us/img682/4408/dsc0099o.jpg
yaşları küçük ama yaptıkları iş büyük

http://img401.imageshack.us/img401/5901/dsc0098b.jpg
değerli arkadaşımız hakan

http://img51.imageshack.us/img51/5707/dsc0095v.jpg
polis eskortu hem önümüzde hemde arkamızda daima bizi korlatılar

http://img532.imageshack.us/img532/2311/dsc0093tv.jpg
genç üyelerimiz büyük üyelerimize emanetti

http://img52.imageshack.us/img52/774/dsc0092x.jpg

Halil Atalay
29-03-2010, 19:20
http://img689.imageshack.us/img689/2438/dsc0108ur.jpg
Bisiklet grubumuz sorunsuz bir şekilde Metin Bisiklet Bakırköy'e ulaştı burada kısa bir mola verdik

http://img260.imageshack.us/img260/6405/dsc0109j.jpg

http://img716.imageshack.us/img716/7752/dsc0113q.jpg
kısa molanın artından tekrar düştük yollara bakırköy florya sahil yolu

http://img718.imageshack.us/img718/9783/dsc0114b.jpg

http://img168.imageshack.us/img168/2887/dsc0115s.jpg

http://img682.imageshack.us/img682/3483/dsc0126rk.jpg

http://img220.imageshack.us/img220/7172/dsc0124i.jpg

http://img716.imageshack.us/img716/4500/dsc0121o.jpg

http://img694.imageshack.us/img694/6585/dsc0119zh.jpg

burada makinenin azizliğine uğradım neden se çekmiyordu ama grup gitiyor kapat aç derken grubun sonunu yakaladım

http://img641.imageshack.us/img641/9037/dsc0132t.jpg

http://img532.imageshack.us/img532/8451/dsc0133t.jpg
[/URL] (http://img641.imageshack.us/img641/9037/dsc0132t.jpg)
http://img401.imageshack.us/img401/2379/dsc0134an.jpg

http://img718.imageshack.us/img718/6616/dsc0135a.jpg (http://img532.imageshack.us/img532/8451/dsc0133t.jpg)

http://img682.imageshack.us/img682/2500/dsc0136g.jpg (http://img694.imageshack.us/img694/6585/dsc0119zh.jpg)
biz polisleri onlarda bizleri çekdi

[URL="http://img682.imageshack.us/img682/2500/dsc0136g.jpg"] (http://img689.imageshack.us/img689/2438/dsc0108ur.jpg)

sonEr.
29-03-2010, 20:07
Turu düzenleyen , organize eden "Bisikletliler Derneği'ne" , güvenliğimizi sağlayan "Polis ekibimize" , lezzetli sucukları bize ikram eden "Metin Bisiklete ve Aile'sine" teşekkürler..Nedret Abi'ye burdan teşekkür etmek istiyorum , sağolsun forumdan tur hakkında haberdar etti bizi ve davet etti ancak avatarındakı resmı ıle gorunurdekı orjınal halını cıkaramadıgım ıcın ona o ortamda tesekkur edemedım burdan ondan ayrıca özür diliyorum.Çok güzel bir etkinlikti gayet güvenli ve neşeli bir ortamda pedal basmak çok keyif verici.Sorunsuz bir şekilde turu gerçekleştirdik :} Nice turlara , bol pedallar :}

Halil Atalay
29-03-2010, 20:12
http://img687.imageshack.us/img687/6599/dsc0138kg.jpg

http://img339.imageshack.us/img339/2623/dsc0144s.jpg

http://img710.imageshack.us/img710/6199/dsc0145r.jpg

http://img37.imageshack.us/img37/3005/dsc0153ja.jpg

http://img687.imageshack.us/img687/7430/dsc0150l.jpg

http://img59.imageshack.us/img59/7825/dsc0151z.jpg

http://img694.imageshack.us/img694/3355/dsc0152fj.jpg

http://img689.imageshack.us/img689/4749/dsc0154s.jpg

http://img714.imageshack.us/img714/3228/dsc0149fr.jpg

http://img714.imageshack.us/img714/3769/dsc0148tp.jpg

http://img715.imageshack.us/img715/7858/dsc0147kl.jpg

http://img682.imageshack.us/img682/7440/dsc0146q.jpg

http://img46.imageshack.us/img46/7094/dsc0142t.jpg

http://img532.imageshack.us/img532/6860/dsc0156p.jpg

http://img682.imageshack.us/img682/4738/dsc0157x.jpg

http://img716.imageshack.us/img716/793/dsc0155j.jpg

http://img180.imageshack.us/img180/9540/dsc0159e.jpg

http://img535.imageshack.us/img535/7015/dsc0160on.jpg

http://img707.imageshack.us/img707/3583/dsc0161sv.jpg

http://img199.imageshack.us/img199/8099/dsc0162pi.jpg

http://img23.imageshack.us/img23/903/dsc0163bq.jpg

http://img690.imageshack.us/img690/474/dsc0165yr.jpg

http://img121.imageshack.us/img121/5709/dsc0167zi.jpg

http://img440.imageshack.us/img440/7060/dsc0168r.jpg

http://img291.imageshack.us/img291/4985/dsc0172b.jpg

http://img686.imageshack.us/img686/4290/dsc0173d.jpg

http://img260.imageshack.us/img260/4500/dsc0175v.jpg

http://img260.imageshack.us/img260/7181/dsc0177m.jpg

http://img687.imageshack.us/img687/2809/dsc0189b.jpg
piknik alanımıza gittiğimizde mangal ve sucuklar hazırdı

http://img28.imageshack.us/img28/5594/dsc0188n.jpg

http://img714.imageshack.us/img714/1157/dsc0187f.jpg
piknik alanında görüşmeyen arkadaşlar görüşdü yeniler eskilerle kaynaşdı

http://img180.imageshack.us/img180/2074/dsc0186x.jpg
bisikletler artık dinlenmeye çekilmiş

http://img199.imageshack.us/img199/1308/dsc0185fj.jpg

http://img714.imageshack.us/img714/411/dsc0184or.jpg

http://img192.imageshack.us/img192/4509/dsc0183e.jpg

http://img31.imageshack.us/img31/2927/dsc0191sp.jpg
kimi bisikletci arkadaşlar veloyboy oynadı

mr-bike
29-03-2010, 20:20
Bu anlamlı ve iyi organize etkinliğe katılanlara ve düzenleyenlere teşekkürler. Büyük şehirlerin hali bir başka oluyor tabii.

"1000 pedal çeviren" bir tahmin mi? Bölgelerden gelen bilgilerden geliyorsa güzel bir rakam. Antalya eklenmediyse 19 daha ekleyebilirsiniz...

Ortalama sayıyı temsilcilik başına 50 olarak aldık, aktif temsilciliğimiz 20 idi, bazı temsilciliklerimiz 60 - 70 bazıları 20-30 kişilik gruplarla etkinliği gerçekleştirdi. Birde merkez 80 bisikletli toplam 1000 civarı oluyor tabii birde bu etkinliğe katışamayan 6 temsilciliğimiz daha var onlar hariç

mr-bike
29-03-2010, 20:21
Halil ellerine sağlık, benim resim koymama gerek kalmadı.

Halil Atalay
29-03-2010, 20:23
http://img31.imageshack.us/img31/3736/dsc0192jg.jpg

http://img179.imageshack.us/img179/7306/dsc0191m.jpg

http://img716.imageshack.us/img716/921/dsc0194b.jpg

bazı arkadaşlar enerjileri hayla tükenmemiş olacak güreş tutular :)

http://img38.imageshack.us/img38/4533/dsc0193qf.jpg

http://img229.imageshack.us/img229/3104/dsc0196y.jpg
kimilerimiz de güneşli ve yeşil çimlerin tatını çıkartılar

http://img687.imageshack.us/img687/655/dsc0208ql.jpg
sucuk mangal işine Metin Saraçoğlu bizat ilgileniyor ona tekrar teşekkür ediyorum saolsun herkesle teker teker ilgilenmeye çalıştı

http://img694.imageshack.us/img694/3540/dsc0200q.jpg

http://img714.imageshack.us/img714/4472/dsc0197l.jpg

http://img718.imageshack.us/img718/4074/dsc0198x.jpg

http://img208.imageshack.us/img208/8758/dsc0202p.jpg

http://img17.imageshack.us/img17/746/dsc0201b.jpg
sucuk ekmekler yenildi sohbetler koyulaştı

http://img249.imageshack.us/img249/9681/dsc0207n.jpg

http://img714.imageshack.us/img714/2411/dsc0195e.jpg
biraz bisikletleri gösterisi yapalım sizlere

http://img62.imageshack.us/img62/3439/dsc0205ao.jpg

http://img180.imageshack.us/img180/5894/dsc0204h.jpg

http://img27.imageshack.us/img27/170/dsc0203t.jpg

codalton555
29-03-2010, 20:26
sağolun murat bey

kaskı zaten ayırdım müsait bir zamanda size veririm

semih59
29-03-2010, 21:11
Emeği geçen herkese teşekkür ederim.Güzel bir turdu bir sonraki aktiviteler de görüşmek üzere Semih

ercan o&o
29-03-2010, 22:20
artık çok fazla uzatmadan resimlere geçiyorum arkanıza yaslanın ve izleyin

Sevgili Halil

Başarılı bir eylemi, güzel ve eğlenceli bir geziyi, mükemmel kadrajınla bize tekrar yaşattın, emeklerin için çok teşekkür ederim.

Ercan

rezonans
29-03-2010, 23:26
Emeği geçen herkese bende teşekkürü bir borç bilirek burdan iletmek istedim. Özellikle metin bisiklete mangal organizasyonu için :) İlk defa katıldığım bu organizasyonda her şey son derece iyi hazırlanmıştı. Beklentimin üstünde bir tur oldu ve bundan sonraki tur ve organizasyonlarada katılmak için çaba göstericem. herkese sevgiler saygılar.

mr-bike
30-03-2010, 00:04
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/DSCF9267.jpg
Bahar ile birlikte İstanbul' u laleler ve bisikletliler doldurmaya başladı.

arman1997
30-03-2010, 00:06
Güzel bir gündü ancak benim değinmek istediğim bir nokta var. Kime "tur" vardı desem kaçıncı oldun diyor bende yarış değil turdu diyorum ozaman herkes burun kıvırıp "O zaman ne anlamı var" dercesine bakıyor yani toplu bisiklet kullanımı değince halkın aklına ilk ve tek olarak yarış geliyor bence önemli olan bu kanıyı düzeltebilmektir.

sibel.
30-03-2010, 00:30
Derneğimizin sezonu başlatan ilk turuna katılmamak olmazdı...
Bahar ayının bu güzel pazarında Sirkeci'de dostların toplanması ile tekerler dönmeye başladı..Bakırköy'e kadar durmaksızın pedalladık..
Metin bisiklette hem biraz soluklandık, hem de yeni dostların gruba katılımıyla yola devam dedik.. Piknik alanına vardığımızda yiyecek kolileri hazır bizi bekliyordu..Teşekkürler Metin Bisiklet...
Kısacası çok keyifli bir gündü..
Zaten sevgili Halil arkadaşımın çekip bizlerle paylaştığı foto.larda bunu çok güzel yansıtıyor..

Emeği geçen, katılan , güzellikleri paylaşan tüm dostlarla, yeniden görüşmek dileği ile...
Sağlıcakla kalınız......

.
.

Sehnaz
30-03-2010, 02:23
Halil kıskançlıktan çatladım. :o Bu yüzden yazmayacağım yorum falan....:D

Şaka bir yana,yeni oturabildim bilgisayarın başına ama çok geç oldu ve fotoğrafalar açılmıyor nedense , devamı gelsin yorum da gelecek..;)

Halil Atalay
30-03-2010, 10:06
herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar kaldığımız yerten devam ediyoruz arka sayfa daki resimlere bakmayı unutmayın !!!!

evet artık biraz da heyecan gerekli şimdi biraz atlama zıplama izleyelim

http://img208.imageshack.us/img208/7503/dsc0212u.jpg

http://img185.imageshack.us/img185/7978/dsc0213q.jpg

http://img11.imageshack.us/img11/4341/dsc0214qt.jpg

http://img130.imageshack.us/img130/7420/dsc0215ol.jpg

http://img291.imageshack.us/img291/5974/dsc0218n.jpg

http://img30.imageshack.us/img30/6353/dsc0219y.jpg

http://img532.imageshack.us/img532/544/dsc0222t.jpg

http://img408.imageshack.us/img408/9665/dsc0240c.jpg

http://img149.imageshack.us/img149/5023/dsc0241j.jpg

http://img682.imageshack.us/img682/5034/dsc0242s.jpg

http://img717.imageshack.us/img717/4966/dsc0243z.jpg

http://img534.imageshack.us/img534/7400/dsc0244y.jpg

http://img89.imageshack.us/img89/6802/dsc0245lr.jpg

http://img535.imageshack.us/img535/1075/dsc0237o.jpg

http://img46.imageshack.us/img46/7119/dsc0239u.jpg

http://img532.imageshack.us/img532/6084/dsc0238f.jpg

http://img192.imageshack.us/img192/7454/dsc0236xq.jpg

http://img691.imageshack.us/img691/3834/dsc0231c.jpg

http://img408.imageshack.us/img408/7969/dsc0232j.jpg

http://img401.imageshack.us/img401/9793/dsc0227g.jpg

http://img718.imageshack.us/img718/3065/dsc0228q.jpg

http://img526.imageshack.us/img526/7688/dsc0229c.jpg

http://img709.imageshack.us/img709/5038/dsc0247t.jpg
Artık bu kadar eğlence yeter diyerek yağmur yağmadan evlerimize ulaşmamız lazım dedik ve çıkmadan toplu birkaç fotoğraf alıyoruz

ümit_levent
30-03-2010, 10:55
paylaşımlar için teşekürler halil eline saglık güzel kareler yakalamışsın...

Halil Atalay
30-03-2010, 10:56
http://img202.imageshack.us/img202/5686/dsc0257vj.jpg

http://img525.imageshack.us/img525/2660/dsc0253sj.jpg
son toplu fotodan sonra artık hareket başlıyor

http://img27.imageshack.us/img27/9020/dsc0259ox.jpg

http://img15.imageshack.us/img15/1082/dsc0260tz.jpg
yolcu yolunda gerek diyerek başlıyoruz pedallamaya

http://img249.imageshack.us/img249/5485/dsc0262s.jpg

http://img191.imageshack.us/img191/9492/dsc0264cs.jpg

http://img130.imageshack.us/img130/2172/dsc0265y.jpg

http://img62.imageshack.us/img62/3282/dsc0266k.jpg

http://img718.imageshack.us/img718/2327/dsc0270ds.jpg

http://img690.imageshack.us/img690/5788/dsc0271k.jpg

http://img208.imageshack.us/img208/5661/dsc0272w.jpg

http://img35.imageshack.us/img35/4315/dsc0287cv.jpg

http://img401.imageshack.us/img401/2180/dsc0284i.jpg

http://img265.imageshack.us/img265/1631/dsc0283w.jpg

http://img534.imageshack.us/img534/1445/dsc0281r.jpg

http://img179.imageshack.us/img179/8802/dsc0280b.jpg

http://img189.imageshack.us/img189/6915/dsc0277aj.jpg

http://img696.imageshack.us/img696/3859/dsc0273y.jpg

http://img7.imageshack.us/img7/9733/dsc0274yk.jpg

http://img716.imageshack.us/img716/2993/dsc0288b.jpg

Halil Atalay
30-03-2010, 12:43
http://img718.imageshack.us/img718/152/dsc0290r.jpg

http://img517.imageshack.us/img517/4931/dsc0292w.jpg

http://img28.imageshack.us/img28/6297/dsc0293cq.jpg

http://img27.imageshack.us/img27/7247/dsc0294gu.jpg

http://img716.imageshack.us/img716/7687/dsc0296k.jpg

http://img517.imageshack.us/img517/8853/dsc0297r.jpg

http://img687.imageshack.us/img687/8338/dsc0302g.jpg

http://img691.imageshack.us/img691/7566/dsc0303p.jpg

http://img136.imageshack.us/img136/4173/dsc0305k.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/5120/dsc0306pt.jpg

http://img191.imageshack.us/img191/4246/dsc0307bq.jpg

bendeki resimler bu kadar

Sehnaz
30-03-2010, 12:50
Harika emeği geçen herkese teşekkürler ..Bir sölen gibiydi görüntüler.Bazılarını göremiyorum ama defalarca gelip, bakıp ,yazacak yorum yapacak öyle çok fotoğraf ve yorum var kii..Açıldıkça foto lar yazacağım...Kutluyorum..Merkez olarak damganızı vurdunuz bu etkinliğe ;)

Halil Kıskandım gerçekten :roll: :D
Aranızda olmak istediğim için belki de..Kimbilir bir gün birlikte tur yaparız en kısa zamanda ne dersin ?? :p
Süpersiniz ..Fotoğraflar ( x ) şeklinde..Bazıları ama hepsi değil.. görünür olduğunda yazacağım tekrar ..

Halil Atalay
30-03-2010, 13:02
bu resimler Murat bey makinesinden

http://img682.imageshack.us/img682/4605/dscf9172.jpg

http://img32.imageshack.us/img32/421/dscf9174z.jpg

http://img222.imageshack.us/img222/6227/dscf9178.jpg

http://img638.imageshack.us/img638/7807/dscf9183.jpg

http://img641.imageshack.us/img641/146/dscf9186.jpg

http://img208.imageshack.us/img208/1499/dscf9187.jpg

http://img707.imageshack.us/img707/3851/dscf9190.jpg

http://img210.imageshack.us/img210/3966/dscf9192.jpg

http://img708.imageshack.us/img708/7369/dscf9194.jpg

http://img532.imageshack.us/img532/6262/dscf9195y.jpg

http://img59.imageshack.us/img59/2281/dscf9199f.jpg

http://img121.imageshack.us/img121/5766/dscf9202t.jpg

http://img132.imageshack.us/img132/7845/dscf9206.jpg

http://img718.imageshack.us/img718/4315/dscf9205.jpg

http://img185.imageshack.us/img185/1640/dscf9217.jpg

http://img214.imageshack.us/img214/4015/dscf9221.jpg

http://img42.imageshack.us/img42/1411/dscf9220.jpg

http://img140.imageshack.us/img140/6127/dscf9222w.jpg

http://img267.imageshack.us/img267/6014/dscf9229.jpg

http://img408.imageshack.us/img408/4602/dscf9224.jpg

http://img132.imageshack.us/img132/1765/dscf9223o.jpg

http://img682.imageshack.us/img682/6296/dscf9239.jpg

http://img260.imageshack.us/img260/9706/dscf9238.jpg

http://img291.imageshack.us/img291/2021/dscf9237.jpg

http://img535.imageshack.us/img535/1504/dscf9234.jpg

http://img707.imageshack.us/img707/5443/dscf9232.jpg

http://img710.imageshack.us/img710/7090/dscf9231.jpg

http://img218.imageshack.us/img218/6606/dscf9243.jpg

http://img291.imageshack.us/img291/1171/dscf9247.jpg

hakanozhan
30-03-2010, 13:04
Fotoğraflar ( x ) şeklinde..Bazıları ama hepsi değil..

X olanlar sağ tıklayıp "Show picture" deyince açılıyor. Bazı fotolar yarım açılıyor fakat F5 yapınca onlarda düzeliyor.

(Show picture: Türkçede "Resmi Göster" gibi birşeydi galiba. İş bilgisayarı olduğu için XP İngilizce)

Halil Atalay
30-03-2010, 13:32
http://img12.imageshack.us/img12/6131/dscf9248.jpg

http://img687.imageshack.us/img687/6016/dscf9250.jpg

http://img232.imageshack.us/img232/9310/dscf9249.jpg

http://img641.imageshack.us/img641/6941/dscf9256.jpg

http://img205.imageshack.us/img205/6921/dscf9259.jpg

http://img260.imageshack.us/img260/2782/dscf9263c.jpg

http://img225.imageshack.us/img225/9159/dscf9264.jpg

http://img714.imageshack.us/img714/5889/dscf9265.jpg

http://img52.imageshack.us/img52/6738/dscf9269.jpg

http://img704.imageshack.us/img704/3945/dscf9267.jpg

http://img715.imageshack.us/img715/422/dscf9297d.jpg

http://img17.imageshack.us/img17/4637/dscf9296i.jpg

http://img716.imageshack.us/img716/4194/dscf9295.jpg

http://img715.imageshack.us/img715/3773/dscf9294.jpg

http://img130.imageshack.us/img130/8453/dscf9293.jpg

http://img256.imageshack.us/img256/9251/dscf9291.jpg

http://img130.imageshack.us/img130/2218/dscf9288.jpg

http://img59.imageshack.us/img59/9538/dscf9286.jpg

http://img202.imageshack.us/img202/8025/dscf9283.jpg

http://img535.imageshack.us/img535/7791/dscf9281.jpg

http://img90.imageshack.us/img90/9517/dscf9280.jpg

http://img715.imageshack.us/img715/5033/dscf9278.jpg

http://img402.imageshack.us/img402/4536/dscf9273k.jpg

http://img69.imageshack.us/img69/108/dscf9271.jpg

http://img140.imageshack.us/img140/9308/dscf9299.jpg

oLdFiSH
30-03-2010, 17:17
Manalı etkinlik, unutulmaz tur ve güzel paylaşım. Her şey için herkese teşekkürler.

sibel.
30-03-2010, 19:24
X olanlar sağ tıklayıp "Show picture" deyince açılıyor. Bazı fotolar yarım açılıyor fakat F5 yapınca onlarda düzeliyor.

(Show picture: Türkçede "Resmi Göster" gibi birşeydi galiba. İş bilgisayarı olduğu için XP İngilizce)

Foto.ları açamayan arkadaşları bilgilendirmek için; ben de yazmaya niyetlenmiştim ki baktım Hakan kardeşim açıklamayı yapmış.. :-)

Dediğin gibi sevgili Hakan,
(x) işaretinin üzerinde iken mausun sağ tuşunu tıklayıp,
sonra açılan pencereden " Resmi Göster" seçeneğini tıklayınca foto.görünür oluyor..
Ama bazı açılmayan fotolar için aynı işlemi bikaç kez tekrarlamak gerekebiliyor..

.
.

Sehnaz
30-03-2010, 19:53

Hakan cım teşekkür ederim.
Bunu ben de biliyorum da..:rolleyes: dün gece ve bu sabah epeyce bir sorun vardı neredeyse hepsi x di ..Onlarca fotoğrafı sağ tıkla resmi göster yap:mrgreen:....
Zamanım yoktu..Şu an hepsini görebiliyorum rahatlıkla ..

Hakan' cım ayrıca senin için çok sevindim.Aylardır istediğin tur gerçekleşti.. hiç bir terslik yolundan edemedi seni ve turu gerçekleştirdin...Şansızlık şansa dönüyor öyle değil mi?? Diliyorum artık hiç bir terslik olmaz ve İzmit'e bile gelirsin..Ne dersin?

Sehnaz
30-03-2010, 19:59
herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar kaldığımız yerten devam ediyoruz arka sayfa daki resimlere bakmayı unutmayın !!!!

evet artık biraz da heyecan gerekli şimdi biraz atlama zıplama izleyelim
http://img291.imageshack.us/img291/5974/dsc0218n.jpg

Artık bu kadar eğlence yeter diyerek yağmur yağmadan evlerimize ulaşmamız lazım dedik ve çıkmadan toplu birkaç fotoğraf alıyoruz

Halill bu görüntülerin hepsi muhteşem...:o
Bizim Bahadır da buna benzer aksiyonlar yapıyor yüreğimizi ağzımıza getirerek.Bu kadarını hiç denemedi ama korkarım görünce deneyecektir.Ama keşke kaskla deneseydi yaptığı ustalık ile yapılmış belli ama kask olmalıydı,kendi güvenliği için..

Sehnaz
30-03-2010, 20:12
sucuk mangal işine Metin Saraçoğlu bizat ilgileniyor ona tekrar teşekkür ediyorum saolsun herkesle teker teker ilgilenmeye çalıştı

http://img714.imageshack.us/img714/4472/dsc0197l.jpg

http://img718.imageshack.us/img718/4074/dsc0198x.jpg

sucuk ekmekler yenildi sohbetler koyulaştı

:roll: :confused:

En çok bu görüntüler kıskanmama neden oldu ..:D
Bizde de Salamlı ve kaşarlı nefis taze sandviç vardı.Ama sucukların kokusu buraya kadar geldi .... :/

Biz de yakında mangal-sucuk turlarına başlarız ;)
Şaka bir yana Halil tebrik ediyorum.Emek ...emek.. emek ve karşılığı bu harika görüntüler..

hakanozhan
30-03-2010, 21:36
Hakan cım teşekkür ederim.
Bunu ben de biliyorum da..:rolleyes: dün gece ve bu sabah epeyce bir sorun vardı neredeyse hepsi x di ..Onlarca fotoğrafı sağ tıkla resmi göster yap:mrgreen:....
Zamanım yoktu..Şu an hepsini görebiliyorum rahatlıkla ..

Hakan' cım ayrıca senin için çok sevindim.Aylardır istediğin tur gerçekleşti.. hiç bir terslik yolundan edemedi seni ve turu gerçekleştirdin...Şansızlık şansa dönüyor öyle değil mi?? Diliyorum artık hiç bir terslik olmaz ve İzmit'e bile gelirsin..Ne dersin?

O zaman durum başka, tek çözümü var oda biraz beklemek galiba :) ki aynı çözümü uygulayarak sonuca ulaşmışsınız. :) Bende 1-2 tane çıkıyordu.

Evet bende rüyamı öyle yorumluyorum artık. O güne kadar hep bir aksilik çıkıyordu. Sonunda başladım. Artık başka işler turlara katılmamı değil, turlara katılmam diğer işleri engelleyecek. Ve Eskişehir'e gitmediğim her hafta katılacağım. Bu hafta Eskişehirde olacağım. Aslında geçen hafta olacaktım, ama katılmak için aöf sınavı yüzünden bu hafta tekrar gideceğimden gitmedim. Artı, kuzene daha 2 hafta öncesinden söylemiştim. O sordu bana 2 hafta doluyor gidiyor muyuz diye :) ~3 haftada bir Eskişehir'e gideceğiz artık ne yapalım aile orada :)

Bu arada dün baya başımdan olay geçti bisiklet ve parklarıyla ilgili. Genellikle bisiklet parklarıyla ilgili olduğu için linkteki konuya yazdım. 20 Eylül '08 5 parkın açılışından bu yana tüm gelişmeler orada:

20 Eylül 2008 Bisiklet park alanlarının açılışı. (http://www.bisikletliler.org/forum/showthread.php?t=148) (http://www.bisikletliler.org/forum/images/misc/multipage.gif 1 (http://www.bisikletliler.org/forum/showthread.php?t=148) 2 (http://www.bisikletliler.org/forum/showthread.php?t=148&page=2) 3 (http://www.bisikletliler.org/forum/showthread.php?t=148&page=3))

Özetin özetini söylemek gerekirse ispark geçen bilgi edinmede 27 noktada toplam 500 bisiklet kapasitesinin olduğundan bahsetmişti. Fakat orda olmayan 10a yakın bisiklet parklarının tespitini yaptım. Tüm detaylar orada...