PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya: 21 Mart 2010 Pazar Etkinliği

Tuncay Özışık
19-03-2010, 12:24
Merhaba,

Antalya'da haftasonu hava tahminleri yine bisiklet için uygun bir hava veriyor. Etkinliğimizi aşağıdaki gibi planlayalım. Bu etkinliğimize katılabilirse Çanakkale'ye başarılı bir bisiklet turu gerçekleştiren Kutay arkadaşımızın da anılarını dinleriz.

Tarih: 21 Mart 2010
Toplanma Yeri: Akdeniz Universitesi, Olbia Carsisi, Simitci Kafe
Hareket Saati: 08:30
Parkur: Kursunlu, Perge, Aksu, Köfte
Mesafe: 90 km

Parkur genellikle asfalt olacaktir. Aksu'da acıkmış olacağımız için herhalde köfte filan yeriz :cool: Uygun donanım ve bisikletlerimizle saat 08:30'da hareket edecek şekilde toplanmaya dikkat edelim. Lara, Havaalanı vb taraflarından katılacaklar Varsak-Şelale Kavsağı veya güzergah üzerinde bildirecekleri yerlerden bizimle haberleşip katılabilirler.

Etkinlik Özeti

http://img202.imageshack.us/img202/8475/aksurecycle.jpg

Görüşmek üzere

Sehnaz
19-03-2010, 12:27
Tuncay Bey özendiriyorsunuz :D Bizim yemek muhabbetlerine dönecek sizin turlarınızda yakında...Ama turların ne sıcak yanı bu yemekler...:eek:
Çünkü yemek aile içinde de bir araya gelip sohbetlerin olduğu en sıcak anlardır.Biz hepimiz aile gibi olduğumuz için turların da en keyifli anları ve en özel anları bu yemek anları oluyor dolayısı ile...:rolleyes:

Tuncay Özışık
19-03-2010, 12:36
Aynen öyle, saatlerce pedal basarken genel konuları konuşamıyorsunuz. Sohbet etmek ve geri dönüş enerjisini kazanmanın tek yolu bu yemek molaları. Ayrıca yemeklerimiz sırasında, meşhur ve kalabalık yerleri seçmeye gayret ediyoruz. Bisiklet, bisikletçi, dernek tanıtımı açısından bizce en iyi reklam yollarından biri :)

Sehnaz
19-03-2010, 12:43
Bizimde turlarımız, molalarımız hep halkın yoğun olduğu yerlerde ve alışveriş marketlerinde molalarımız da öyle...Ayrıca her uğradığımız yerde mutlaka kendimizi anlatıp tanıtıyoruz.Bu sayede aramıza katılanlar ve katılacak olanlar çıkıyor.Ben bir yol buldum tanıtım yaparken mutlaka sticker bırakıyorum.Buradan ,siteden takip etmeleri için.Bizi burada fotoğraflarımızla görmeleri de çok etkili oluyor her zaman..Bana ulaşıp takip ettiklerini ve bir gün mutlaka aramızda olacaklarını söyleyen öyle çok insan tanıdım kii...Bu yüzden burada fotoğraf ve keyifli anlatımlarımız çok önemli..Ve sitemize yönlendrimek tabii ki..
Turlarda yaşadığımız o keyfi burada yansıttığımız zaman çekici geliyor insanlara..;)

myant
20-03-2010, 16:29
Bu gezinize katılmayı çok istemiştim. Ancak,katılamıyacağım.kalbim sizlerle olacaktır.İyi turlar diliyorum.Her şey gönlünüzce olsun,gezi anılarınız ve fotolarınızı bekliyoruz.:)