PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çooook yeniyim....ACİİİİİLLL....

elips
13-03-2010, 22:38
Selamlar,:)
Sizi int.den bulabildim ve bunun keyfini biran önce yaşamak istiyorum.Şişli de ikamet ediyorum.Sizlerle tanışmak istiyorum,nasıl bir bisiklet alabilmem konusun da,ilk başlayanlar için nasıl bir parkur olmalı,sizlerle nasıl tanışabilirim gibi sorular..Küçükken herkez gibi bisiklet kullanan bir kişiydim..
Görüşmek üzere..

bisikletcanavari
13-03-2010, 22:46
Öncelikle hoşgeldiniz. Heyecanınızı anlayabiliyorum fakat bu konuda çok aceleci davranmamanızı tavsiye ederim. Aksi taktirde yanlış yapacağınız bir bisiklet seçimi, sonradan bisikletten alacağınız zevkin azalmasına, vücut ağrılarına ve çeşitli rahatsızlıklara sebebiyet verebilir.

Size herhangi bir bisiklet modeli, markası v.s tavsiye etmeden önce bütçenizi, bisikleti ne amaçla kullanacağınızı, genellikle ne tür ortamda kullanacağınızı ve boyunuzu yazarsanız size uygun olacak bisiklet tür ve modellerini tavsiye edebiliriz...

Sehnaz
14-03-2010, 01:10
Ne güzel..:o :D
Böylesine heyecan dolu bisikletlileri burada görmek...Çok doğru yerdesiniz...Umuyorum tecrübeleri olan arkadaşlar size buradan bilgi vereceklerdir.Teknik bilgiye sahip pek çok üyemiz var.Doğru seçim yapmanıza yardımcı olacaklardır..Hoş geldiniz aramıza ;)

Halil Atalay
14-03-2010, 02:46
öncelikle hoşgeldiniz

enes arkadaşımın söylediği gibi ne amaç için kullanacaksınız

ulaşım mı?
spor mu?
boyunuz?

gibi bilgilere ihtiyaç var

bizimle tanışmak için fazla heycanlanmıyın 28 mart sezon açılışı yapacağız

elips
15-03-2010, 13:13
öncelikle hoşgeldiniz

enes arkadaşımın söylediği gibi ne amaç için kullanacaksınız

ulaşım mı?
spor mu?
boyunuz?

gibi bilgilere ihtiyaç var

bizimle tanışmak için fazla heycanlanmıyın 28 mart sezon açılışı yapacağız
Slm,
Boy:1.65 Kilo:75
Spor ve doğayla iç içe olmak.Vucudun alışması için ilk başta kısa parkurları denemek istiyorum,zamanla patika yolları ve uzun mesafeleri içine almalı.
Uzun mesafe için şu an hiç bir tahmin yapamıyorum.wink:Ortaköy de "TREK"markaya baktım..Anlamayınca bakmak birşey ifade etmiyor.Mesela pedal kısmı hoşuma gitmedi.Eski bisikletim gibi klasik pedal olsun isterim tabi onun yeni versiyonu.Ben Şişli de ikamet ediyorum..Buraya yakın dernek merkezi varmı.İlgili kişi ve tlf.gerekli.
İlginize tşk.
Güneş...

MaNiaC_oF_BiKe
15-03-2010, 13:28
spd pedal istemiyor yani. profesyonel bisikletlere bakmış kendisi. arkadaşlar yardımcı olacaktır sizlere.

Halil Atalay
15-03-2010, 14:07
http://img251.imageshack.us/img251/4707/resim20008.jpg

eski pedal derken bunu kasdettiniz acaba yanlışmı anladım

bisiklet ölçüsü olarak ise aşağıda gibidir

dağ bisikleti için ölçü
Boy Kadro Boyu(cm) Kadro Boyu (inch)
165 - 170 38 - 41 cm 15 - 16

bu gibi kadrolar sana uygun olabilir ayrıca bisiklet bütçen ne kadar ??? 1000-2000 arasında birşey alacaksan 2010 kadrolar yakında çıkıyor ve alacağın bisiklet en düşük donanım olarak (ruble,ayna kol,arka artırıcı,ön artırıcı,fren aksamı) vb.gibi konpenatlar deore olsun ve ayrıca alacağınız bisikleti denemeden almayın satıcıya söyleyin denemek istiyorum diye koltuğuna oturun dizayn sizi uygunmu değil mi? en iyi bu şekilde anlarsınız

iyi bir başlangıç bisikleti olur

dernek merkezi cankurtaran da bulunmakda burada çetin bey görüşebilirsiniz