Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni protalımız için görüşleriniz
Sayın üyelerimiz yeni portalımız ile ilgili görüş ve önerilerinizi bize iletebilirmisiniz ?
Forum sayfamıza direkt girenlerinin bu portala ulaşmak için www.bisikletliler.org sayfasından girmesini rica ederiz.
hakanozhan
09-03-2010, 16:18
İlk bu yazıyı gördümde yenilenen bu forumdan bahsediliyor diye zannettim. Ve tam da eski forumda olup bu forumda olmayan bir duyuru sayfasından bahsedecektim ki, ilk önce gelen yorumlara göre acaba doğru mu anladım diye biraz beklemedeydim. Foruma direk girdiğim için anasayfaya hiç bakmıyordum. Fakat nasıl olduysa anasayfayı açtım ve Yeni portalımızın linkini gördüm.
Yorumlara geçersek diyecek söz bulamayıp hakikaten harika ve müthiş demekle yetinip incelemelere devam ediyorum.
hakanozhan
10-03-2010, 00:40
Galiba herkes benim ilk zannettiğim gibi forumdan bahsettiğinizi zannetti. Yada bir ara direk forumu açabilmek için www.bisikletliler.org/forum/portal (http://www.bisikletliler.org/forum/portal) diye yazıldığından da kaynaklanabiliyor olsa gerek.
Yada forum kullanımında "Yeni Mesajlar" ı kullanmıyorlar. Dolayısıyla bunun gibi birçok konuyu kaçırıyorlar. Tüm forum üyelerine bir mail/mesaj atma yöntemiyle tüm üyelere haber vermeniz gerekmekte galiba. Ayrıca Üyeler: 1.228, Aktif Üyeler: 103 olarak görünmekte. Atılacak maillerle gelip üye olup giden daha sonra kaybeden/unutan kişilere de ulaşılacağını düşünüyorum. İlk üye olduğum zaman bana da olmuştu. Sonra bir şekilde foruma girdim ve sonra da o gün bugün artık giriş sayfası sekmelerinde otomatik açılıyor. Şimdi ise gözüm kapalı yazıyorum... Bugün online 53 kişi ile rekor kırılmış, ayrıca 22 konuya birden fazla mesaj yazıldı. Bugün baya aktifdi. Nazar değmesin.
Arkadaşlar, abiler, ablalar, kardeşler... :)
:!: Burada bahsedilen portal, şu an içinde bulunduğumuz forum değildir. www.bisikletliler.org (http://www.bisikletliler.org) 'a girerseniz bu sayfanın değiştiğini göreceksiniz. Ve burada portal linkine tıkladığınızda www.bisikletliler.biz (http://www.bisikletliler.biz) sayfasına, derneğimizin BUGÜN yayınlanan ve tamamen YEPYENİ bir web sayfası'na erişeceksiniz.
Umarım anlatabilmiş ve yararlı olabilmişimdir. :confused:
Yorumlara gelirsek:
Tüm emeği geçenlere teşekkürler. Bu konuda bir ihtiyaç vardı. Bu senenin, geçmiş senelerden daha farklı olacağını düşünüyorum.
Ayrıca birkaç aksaklık var galiba, onlar hallediliyordur şimdi diye birşey söylemeyeceğim. Düzenlemeleriniz bitince halen mevcut ise o zaman bildiririm.
bisikletcanavari
10-03-2010, 10:13
Site adı tıklandığında önce portalın açılması, sonradan portal üzerindeki bağlantı aracılığıyla forum açılması taraftarıyım. Böylelikle arada güncellenen portaldan her türlü haber alınabilir. Sanırım şimdilik pek mümkün görünmüyor bu durum. O zaman en azından foruma girildikten sonra direk portala geçebilmemizi sağlayacak bir bağlantı bulunsa forumun üst taraflarında. O da bir çözüm yolu olur ;)
hakanozhan
10-03-2010, 11:59
Ya da her ikisini de birbirleriyle bağlandırmak gerekiyor.
Örneğin bir haber portalda yayınlanıyor. Açıklamalar yazılıyor. Aynı açıklama forumda da bir başlık altında yazılacak. Forumdaki o yazının altına portaldaki o haberin linki verilsin. Portalda ise (Örneğin) "Gelişmelerden haberdar olmak için" benzeri bir ifadeyle forumdaki o yazının bulunduğu yere linklensin. Böylece her iki taraftan birinin haberini okuyan diğerinden de haberi olur. :?
Bir diğer tavsiyede portaldaki en üstteki animasyon burayada eklenmekle birlikte bir şekilde bir yerine birinde foruma diğerinde portala link verecek ufak bir simge de eklenmeli. En azından geçici de olsa forumda en üst gri boş alana şimdilik portal linkini koymak gerekir forumdakilerin portaldan haberdar olması açısından. :?
Şu anda tek aksaklık açılır linklerin hemen yanında boş bir şeydaha açılıyor. Açılır linkde kaçtane varsa ordada o kadar link satırı mevcut.
Ayrıca açılır linklere açılması için tıklandığında silinmiş diye bir sayfa çıkıyor. Aslında üzerine gelince aşağı doğru linkler açılıyor. Fakat üzerine tıklandığında bu "Silinmiş" sayfası çıkıyor. Bunun dışında geriye sadece içerikler kalıyor.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.