Orijinalini görmek için tıklayınız : B.Çaltıcak ve Beldibi gezisi
hamtunay
08-03-2010, 14:58
Öncelikle, B.Çaltıcak ve beldibi turuna katılan, başta bu, turun olmasını sağlayan ve tertib eden. Antalya il bölge Başkanımız Tuncay bey olmak üzere tüm üyelerimize katılım ve hoş görülerinden dolayı çok teşekkür ederim. İcra edilen bu tur benim için olabilecek sıkıntı ve düşünceler açısından çok olumlu geçmiş, düşündüğümden daha güzel ve zevkli geçmiştir.Burada gördüğüm birlik ve beraberlik ruhunun geliştiğini, yardımlaşmanın doğallaştığını ve güzelliğini çok sıcak bir ortam oluşturulduğunu, gördüm. Hakikaten doğru bir yerde olduğumu anımsadıkça mutluluğumun tarifsiz olduğunu gözlemledim.Tekrar tüm merkez kuruluş ve İl temsilcilik Başkan ve üyelerine teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.
yavuz özdemir
08-03-2010, 21:43
merhaba , bu gezileri duyurduğunuz bir web adresi var mı acaba? ben de katılmak istiyorum mümkünse..
Tuncay Özışık
09-03-2010, 10:32
Merhaba,
7 Mart 2010 günü gezimiz, bisiklet için çok uygun bir hava ve güzel bir parkurda yeni üyelerimizin de katılımıyla gerçekleştirildi.
Ben özellikle yeni üyemiz Hamdi Bey'i zor sayılabilecek bir parkurda ve parkura çok uygun olmayan bisikletiyle gösterdiği azimden dolayı kutluyorum. Daha uygun bir bisiklet edinir ve gezilerimize de katılmaya devam ederse kısa zamanda performansını arttırır ve daha büyük keyif alır.
Katılan herkese teşekkürler...
Gezi sırasında fotoğraf çeken arkadaşlarımız burada paylaşırlarsa seviniriz.
Tuncay Özışık
09-03-2010, 10:36
merhaba , bu gezileri duyurduğunuz bir web adresi var mı acaba? ben de katılmak istiyorum mümkünse..
Merhaba,
Eğer sürekli Antalya Bölgesi'nden turlarımıza katılacaksanız bana bir e-posta adresi verebilirseniz size her etkinliğimizi otomatik olarak bildiririz. Ayrıca bu forum vasıtasıyla da etkinliklerimizi duyurmaya çalışıyoruz. Bunun dışında her ay yayınlanan Antalya Kent Kültürü Bülteni ve Pamfilya dergilerinden de takip edebilirsiniz.
Görüşmek üzere
Fotoğraflarınızı merakla bekliyoruz..
yavuz özdemir
09-03-2010, 19:58
Merhaba,
Eğer sürekli Antalya Bölgesi'nden turlarımıza katılacaksanız bana bir e-posta adresi verebilirseniz size her etkinliğimizi otomatik olarak bildiririz. Ayrıca bu forum vasıtasıyla da etkinliklerimizi duyurmaya çalışıyoruz. Bunun dışında her ay yayınlanan Antalya Kent Kültürü Bülteni ve Pamfilya dergilerinden de takip edebilirsiniz.
Görüşmek üzere
ben mümkün olduğunca gelmek istiyorum.
e-posta adresim = ozdemiryavuz@msn.com
eklerseniz sevinirim..
hamtunay
10-03-2010, 11:00
Çok teşekkür ederim, tuncay bey bu siz ve diğer üye arkadaşlarımızın hoş görü ve gayretleriyle gelişti, bundan sonrada yola sağlık ve güzelliklerle devam diyorum. Sağlıcakla kalın
hamtunay
10-03-2010, 11:07
Turlarda çekilmiş olan fotoğrafları eklemek, paylaşmak istiyorum ama,yüklemeye çalışıyorum fakat formatın uygun olmadını, format değiştiriyorum fakat yinede , uygun olmadığı cevabını alıyorum bunun kesin ve kısa yolu veya resim aktarabileceğim bir site varmı? yol gösterirseniz sevinirim. Sağlıcakla kalın
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.