Orijinalini görmek için tıklayınız : Ben de geldim :)
Merhabalar aranıza yeni katıldım benide kucaklayın banane :)
Halil Atalay
04-03-2010, 09:17
merhaba hoşgeldiniz
hosgeldiniz, hakkınızda bilgi sahibi olmak isteriz.. :)
Çok teşekkürler hoşbuldum :)
Hemen tanıtayım kendimi. Türk Silahlı Kuvvetlerinde sivil memur olarak çalışıyorum. 32 Yaşındayım. 7 yaşımdan beri bisiklete biniyorum. İstanbul Pendik'de oturuyorum. Yapılacak ilk organizasyonda hepinizle tanışmak için sabırsızlanıyorum.
Sevgilerimle...
kahraman
04-03-2010, 21:42
Hoşgeldiniz :)
Halil Atalay
04-03-2010, 23:01
merhaba size etkinliklere davet diğer konularda bilgi için mail adresiniz ve bilgilerinizi ihtiyacımız olacak ayrıca facebook dernek grubuna üye olursanız buradan da sizlere ulaşabiliriz
.... 7 yaşımdan beri bisiklete biniyorum.........
Sevgilerimle...
ne kadar güzel, bisiklet aşığı bir arkadaşımız daha oldu.. tekrar hosgeldiniz, görüsmek üzere..
merhaba size etkinliklere davet diğer konularda bilgi için mail adresiniz ve bilgilerinizi ihtiyacımız olacak ayrıca facebook dernek grubuna üye olursanız buradan da sizlere ulaşabiliriz
Facebook dan grubunuza katıldım.
ne kadar güzel, bisiklet aşığı bir arkadaşımız daha oldu.. tekrar hosgeldiniz, görüsmek üzere..
Hoşgeldiniz :)
Herkese çok teşekkürler hoşbulduk.
erkanyurttas
02-05-2010, 15:50
Hemen tanıtayım kendimi. Türk Silahlı Kuvvetlerinde sivil memur olarak çalışıyorum. 32 Yaşındayım. 7 yaşımdan beri bisiklete biniyorum. İstanbul Pendik'de oturuyorum. Yapılacak ilk organizasyonda hepinizle tanışmak için sabırsızlanıyorum.
Sevgilerimle...
bisiklet viirüsü sizede bulaştı demekki
aramıza hoşgeldiniz
bisiklet viirüsü sizede bulaştı demekki
aramıza hoşgeldiniz
Hoşbulduk teşekkürler.:)
papazefendi
02-05-2010, 21:55
Hayırlı olsun, hoşgeldin.
la_edri61
09-05-2010, 00:08
Selamlar herkese . ben tuncay bende kartal da oturuyorum. bi devlet kurumunda çalışıyorum...bisiklet kolik biriyim güzel aktiviteleriniz olursa katılmaya çalışıırım
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.